Oyuncak Müzesi 20 Şubat´ta Anjelika Akbar´ı Ağırlıyor!

Tarihler: 20 Şubat 2011 Pazar ~ 20 Şubat 2011 Pazar 20 Şubat Pazar Saat: 16:00

Yer: Oyuncak Müzesi

Adres: Ömerpaşa Caddesi Dr. Zeki Zeren Sokağı No:17 Göztepe İstanbul Göztepe İstanbul

Telefon: 0216 359 45 50 - 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2011 ~ Şub 20, 2011

Türkiye’nin en keyifli kültürel mekanlarından biri İstanbul Oyuncak Müzesi; “İçimdeki Türkiyem” adlı kitabının piyasaya çıktığı Ocak ayından itibaren imza günleri düzenleyen ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar’ı ağırlıyor. 20 Şubat 2011, Pazar günü saat 16:00’da düzenlenecek imza gününde, Akbar söyleşi gerçekleştirerek “İçimdeki Türkiyem” adlı kitabını ve albümünü imzalayacak.

Sunay Akın tarafından 23 Nisan 2005 yılında kurulan Oyuncak Müzesi’nin konferans salonunda büyük, küçük tüm ziyaretçilerle ve sevenleriyle bulaşacak olan Anjelika Akbar; söyleşi süresince katılımcıların da soru sorabileceği interaktif bir söyleşi gerçekleştirecek. Akbar; söyleşinin ardından arzu edenler için “İçimdeki Türkiyem” adlı kitabını imzalayacak.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkan “İçimdeki Türkiyem” adlı kitabında, Anjelika Akbar; hamileyken UNESCO temsilcisi olarak geldiği ve oğlunu dünyaya getirmek için sadece bir süre kalacağını düşündüğü ancak zaman geçtikçe “ev”i gibi hissederek kalmaya karar verdiği Türkiye’yi, bir kelime Türkçe bilmeyen bir yabancının gözünden aktarıyor.

Yaşadığı tüm zorluklara rağmen iyi niyet ve olumlu düşüncelerini kaybetmeyen Akbar, ilk oğlunun hamilelik sürecindeyken başladığı ve 20 yıllık süreç içinde devlet memuru olduğu, bazı zamanlarda “Nataşa” olarak algılandığı Türkiye serüvenini, esprili ve akıcı bir dille okuyucuyla paylaşıyor. Kitabın içinde önemli anılarının fotoğraflarına da yer veren Akbar’ın, Türkiye’de kaldığı ilk ev olan “Susam Sokak”taki evin önünde çekilen kitabının kapak fotoğrafı ise Ara Güler imzası taşıyor.

Sevilen müzisyen Anjelika Akbar’ın Oyuncak Müzesi’nde gerçekleşecek söyleşi ve imza günü; 20 Şubat 2011, Pazar günü saat 16:00’da başlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT