Pazarlama Dehası David Plouffe Turkcell Akademi ile Türkiye`de

Tarihler: 12 Mart 2010 Cuma ~ 12 Mart 2010 Cuma

Yer: Conrad Otel

Nereden Alınır: www.turkcellakademi.com.tr

Adres: Condrad Hotel Beşiktaş, İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0216) 327 42 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2010 ~ Mar 12, 2010
Amerikan başkanlık seçimlerinde Obama zaferinin arkasındaki isim olarak tanınan ve son 10 yılın en zeki 25 kişisi arasında gösterilen, pazarlama dehası David Plouffe, Turkcell Akademi Pazarlama Konferansları kapsamında İstanbul’a geliyor. Plouffe, 12 Mart’ta gerçekleşecek konferansta başarısının sırlarını iş dünyasının önde gelenleriyle paylaşacak.

ABD Başkanı Barack Obama’nın “isimsiz kahramanım” dediği David Plouffe, 12 Mart 2010 Cuma günü Conrad Otel’de, Turkcell çalışanları ve iş dünyasından katılımcılarla bir araya gelecek. Plouffe, “Online Pazarlama Teknikleri ve Kazanmak için Cesaret” başlıklı konuşması ile dinleyicilere farklı bakış açıları sunacak.

ABD Başkanı Barack Obama’nın başkanlık seçim kampanyasını başarıyla yürüten Plouffe, seçimi kazandıktan sonra, iş dünyasınca en merak edilen kişiler arasında yer aldı. Seçim deneyimlerini anlattığı kitabı ile en çok satanlar listelerine girdi ve ‘The Daily Beast’ sitesince son 10 yılın en zeki 25 kişisi arasında gösterildi.

Network oluşturma konusunda da örnek alınan David Plouffe’nin başkanlık seçiminde yürüttüğü dijital strateji, politika alanında devrim olarak kabul ediliyor.

Turkcell Akademi’nin Pazarlama Konferansları kapsamında ilk konuğu, geçen yıl ülkemize gelen, “Dünya’nın En Etkili 100 İnsanı”ndan biri seçilen, ünlü Amerikalı sosyolog Malcolm Gladwell idi.

Turkcell`in "İnsana Yatırım" ilkesi doğrultusunda bir bilgi yönetimi ve gelişim merkezi olan Turkcell Akademi, Pazarlama Gelişim Programı kapsamında iş dünyasına değer katan liderleri konuk etmeyi sürdürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT