‘Perşembe Buluşmaları’nın Ocak Ayı Konuğu; Gül İrepoğlu

Tarihler: 20 Ocak 2011 Perşembe ~ 20 Ocak 2011 Perşembe 17.00-19.00

Yer: Pera Palace Hotel

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2011 ~ Oca 20, 2011

Pera Palace Hotel, kültür-sanat buluşmalarının dördüncüsünü sanat tarihçisi ve yazar Gül İrepoğlu ile gerçekleştirecek. Yazar, okurları ve sevenleriyle efsanevi Orient Bar’da sohbet edecek.

“İstanbul’un İncisi” Pera Palace Hotel, ait olduğu kent ile kucaklaşmak üzere başlattığı “Pera Palace Hotel Perşembe Buluşmaları” etkinliğinde, yazarları, fikir önderlerini çeşitli sohbet toplantıları, okumalar ve panellerde İstanbullularla buluşturuyor.

Bir kültürel miras niteliğinde olan Pera Palace Hotel, kültür-sanat buluşmalarının dördüncüsünü bu ay sanat tarihçisi ve yazar Gül İrepoğlu ile gerçekleştirecek. Ekim ayında Nedim Gürsel, kasım ayında Mario Levi, aralık ayında Aydın Boysan ile unutulmaz keyifli sohbetlere mekan olan Pera Palace Hotel; Gül İrepoğlu ile takipçilerini 20 Ocak Perşembe akşamı 17.00-19.00 saatleri arasında bir İstanbul sohbetinde bir araya getirecek.

Yazarın üçüncü romanı olan ‘Fiyonklu İstanbul Dürbünü’ zemininde gerçekleşecek sohbet esnasında, yazarın uzmanlık alanı olan sanat tarihi, kültürler arası sanat ilişkileri gibi konulara da değinilecek.

Gül İrepoğlu ile tarihi bir atmosferde sohbet etmek isteyen edebiyatseverler, 0212 377 40 50 numaralı telefondan yer ayırtarak bu ücretsiz etkinliğe katılabilirler. ‘Perşembe Buluşmaları’nın detayları, otelin www.perapalace.com adresli web sitesindeki “İstanbul’u Keşfedin- Etkinlikler” bölümünden takip edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT