Sağlıklı Yaşamanın ve Genç Kalmanın sırları

Tarihler: 08 Mart 2009 Pazar ~ 08 Mart 2009 Pazar 8 Mart Pazar günü 14:00 – 15:00

Yer: The Shore Club

Nereden Alınır: www.theshoreclub-tr.com

Adres: Suadiye Park, Plaj Yolu No:18 A Blok Suadiye 34740 Kadıköy İSTANBUL Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 464 1080 (pbx)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2009 ~ Mar 8, 2009
The Shore Club, 8 Mart Dünya Kadınlar günü’nde tüm kadınları “Sağlıklı Yaşamanın ve Genç Kalmanın sırları” adlı seminere davet ediyor
The Shore Club, Kadınlar Günü’nde sağlıklı yaşamak ve kaliteli yaşlanmak isteyen kadınlara özel bir seminer düzenliyor. Tüm kadınların ücretsiz olarak katılabileceği bu seminer 8 Mart Pazar günü 14:00 – 15:00 arasında gerçekleşecek.

Anadolu yakasının en merkezi spor kulübü The Shore Club, Suadiye sahilinde 1650m2’lik alanda, spor akademisi mezunu uzman eğitmen kadrosu, en son teknoloji ekipmanı ve stüdyo dersleriyle ile herkesi sağlıklı, fit bir hayat yaşamaya davet ediyor. The Shore Club, Kadınlar Gününde kadınlara özel bir seminer düzenliyor. Suadiye Memorial Tıp Merkezi İç Hastalıkları Uzm. Dr. İsmail Yağız tarafından verilecek bu seminerde, sağlıklı yaşamanın ve kaliteli yaşlanmanın sırları anlatılacak.

Yaşlanmayı önlemek elimizde değil, ancak bu süreci olabildiğince sağlıklı ve kaliteli yaşamak mümkün. Soru-cevapların da yer bulacağı bu interaktif seminerde katılımcılar beslenmeden, spora, beden-ruh ilişkisinden sağlıklı yaşam alışkanlıklara birçok konuyu ele alacak. Kadınlar bu özel günde yaşlanmanın etkilerini en aza indirgemenin ve yaşam kalitelerini yükselterek daha uzun ve sağlıklı yaşamanın ipuçlarını öğrenecekler.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT