Sanat ve Tasarimda Eleştirel Düşünceler Kadir Has Üniversitesi’nde Tartişiliyor

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 10 Ocak 2011 Pazartesi 18:30

Yer: Kadir Has Üniversitesi Kadir Has Kampüsü, D Blok, Büyük Salon

Ücret: Ücretsiz

Adres: Kadir Has Caddesi Cibali İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 533 57 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Oca 10, 2011

Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 10 Ocak 2011 tarihinde, sanat ve tasarım disiplinlerindeki güncel araştırma ve eğitim yaklaşımlarının tartışılacağı “Eylem ve Söylem: Sanat ve Tasarımda Araştırma/Eğitim Üzerine Eleştirel Düşünceler” adlı paneli, Kadir Has Kampüsü’nde gerçekleştirecek.

Panele, Case Western Reserve Üniversitesi; Design Issues eş-editörü Richard Buchanan, Platform Garanti Güncel Sanat Merkezi yöneticisi; curator Vasıf Kortun, Viyana Güzel Sanatlar Akademisi Rektörü Stephan Schmidt-Wulffen ve City College of New York Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı Yöneticisi Michael Sorkin konuşmacı olarak katılacak.

Panelde birer düşünce, araştırma ve üretim alanı olarak Sanat ve Tasarım’ın sınırları, aralarındaki örtüşmeler, başka disiplinlerle ilişkileri ile geleceğe dair öngörüler tartışılacak.

Panel dili İngilizcedir, katılım herkese açık ve ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT