Şiirin Çocukları İstanbul´u Anlatıyor

Tarihler: 30 Kasım 2010 Salı ~ 07 Aralık 2010 Salı 30 Kasım - 07 Aralık Saat: 18:00

Yer: Eyüp Yeşilpınar Kültür Merkezi

Adres: Yeşilpınar Mah. Girne Cad. No:57 Eyüp / İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 95 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2010 ~ Ara 7, 2010

Eyüp’lü öğrenciler “İstanbul’da Çocuk Olmak; Çocuğun Dünyası” adlı şiirsel drama etkinliği ile kendi dünyalarını ve seslerini büyüklere duyurmaya çalışıyor.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Eğitim Yönetmenliği, 2010 Okullarda etkinlikleri kapsamında Eyüp Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencileri ile şiir severleri “İstanbul’da Çocuk Olmak; Çocuğun Dünyası” isimli şiirsel drama etkinliğinde buluşturuyor. Türk ve dünya şairlerinden seçme şiirlerle bir kolaj şeklinde hazırlanan ve şiirler arasındaki geçişlerle bir tiyatro oyunu tarzındaki etkinlik 23 Kasım Salı günü saat 18.00’de Yeşilpınar Kültür Merkezi’nde sergilendi. Bir gala niteliği taşıyan ilk gösteriye ilçe halkı ve eğitim camiası büyük ilgi gösterdi.

Mustafa Yılmaz ve Metin Günaydın tarafından hazırlanan etkinlikte sunulacak şiirler “Çocuğun evrenselliği, çocuk ve doğa ilişkisi, çocuk anne, çocuk ve eğitim, çocuk ve kitaplar, çocuk ve barış, çocuk öğretmen” gibi temaları konu ediniyor. Şiirsel drama etkinliğinde ayrıca “Bizim İstanbulumuz”, “Yalnız İnsan” ve “Dünyanın Bütün Çiçekleri” adlı üç barkovizyon gösterisi de yer alıyor.

“Hayatımız Tiyatro” başlığı altında gerçekleşecek gösteriler ayrıca, 30 Kasım Salı ve 7 Aralık Salı günü saat 15:00’de Eyüp Yeşilpınar Kültür Merkezi’nde tekrar sergilenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT