Türk Edebiyatında Fransız Etkileri Beşiktaş'ta Tartışılacak

Tarihler: 20 Ocak 2012 Cuma ~ 20 Ocak 2012 Cuma 19.30

Yer: Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu

Adres: Levent Mah. Çalıkuşu Sok. No: 1 Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 268 17 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2012 ~ Oca 20, 2012

Yöneten: Saba Kırer
Konuşmacılar: Uğur Kökden, Mustafa Balel, Feridun Andaç

Yazarları ve okurları bir araya getiren, Beşiktaş Belediyesi ve Kavis Kitap işbirliğinde düzenlenen “Edebiyat Buluşmaları” devam ediyor. 13 Ocak - 30 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler kapsamında 20 Ocak Cuma günü “Edebiyatımızda Fransız Etkileşimi” konulu buluşma düzenlenecek.

Moderatörlüğünü eleştirmen ve yazar Saba Kırer'in yapacağı buluşmaya konuşmacı olarak yazar Uğur Kökden, yazar ve çevirmen Mustafa Balel, editör ve eleştirmen Feridun Andaç katılacak.

Beşiktaş Belediyesi ve Kavis Kitap işbirliği ile düzenlenen Edebiyat Buluşmaları devam ediyor. 20 Ocak'ta Levent Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek yazar ve okur buluşmasına konuşmacı olarak yazar Uğur Kökden, yazar ve çevirmen Mustafa Balel, editör ve eleştirmen Feridun Andaç katılacak. Söyleşinin moderatörlüğünü ise eleştirmen ve yazar Saba Kırer üstlenecek. Buluşmada, “Türk Edebiyatında Fransız Etkileşimi” ele alınacak.

Edebiyat Buluşmaları 27 Ocak'ta gerçekleşecek Banu Avar’ın katılacağı Ortaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek "Kaçın ‘Demokrasi’ Geliyor" konulu buluşmayla devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT