Ulusal Matematik Sempozyumu

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 04 Eylül 2008 Perşembe

Yer: Koç Üniversitesi

Adres: Koç Üniversitesi, Rumelifeneri Yolu 34450 Sarıyer Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 338 1000

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 4, 2008

Türk Matematiği Derneği tarafından TÜBİTAK`ın katkılarıyla ve Koç Üniversitesi`nin desteğiyle düzenlenen "Ulusal Matematik Sempozyumu" 1-4 Eylül günleri arasında İstanbul`da yapılacak.

Koç Üniversitesi`nden yapılan yazılı açıklamada, 1987`den beri Türk Matematiği Derneği tarafından düzenlenen sempozyumun, bu sene üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirileceği belirtilerek, sempozyuma Türkiye ve dünyadan konusunun önde gelen matematikçilerinin katılacağı bildirildi.
Sempozyum süresince boyunca matematikçilerin araştırmalarını sunacağı, matematiğin çeşitli alanlarında dünyadaki en son gelişmelerin tartışacağı ifade edilen açıklamada, sempozyuma farklı uzmanlık alanlarında araştırma yapan yaklaşık 250 Türk matematikçinin de katılacağı kaydedildi.

Açıklamada, sempozyumun genç matematikçilere de çalışmalarını tanıtmaları konusunda fırsat vereceği belirtilerek, matematiğin tüm alanlarında çeşitli oturumlara yer verilecek olan sempozyumda, cebir, cebirsel geometri, kombinatorik, geometri-topoloji, analiz, sayılar teorisi, matematiksel fizik, uygulamalı matematik, istatistik ve olasılık ana konularının ele alınacağı ifade edildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT