Uluslararası Öğrenci Zirvesi GOBI'21 Başlıyor!

Uluslararası Öğrenci Zirvesi GOBI'21 Başlıyor!

Tarihler: 08 Mart 2021 Pazartesi ~ 10 Mart 2021 Çarşamba

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2021 ~ Mar 10, 2021

12 yıldır “Bu Bir Hayal Ürünüdür!” mottosuyla yola çıkan, 2009 yılında Avrupa’nın en büyük öğrenci zirvesi ödülüne layık görülen, İTÜ’nün ilk uluslararası öğrenci zirvesi GOBI (Global Opportunities in Business and Investment), başladığı yıldan beri dünyanın dört bir yanından katılan öğrencilerle dünyadaki trendleri ve fırsatları en doğru şekilde aktarmayı amaçlayan uluslararası bir organizasyondur. En büyük amacımız üniversite öğrencilerine ve yeni mezun gençlere iş dünyasına atılmadan ilham kaynağı olabilmek, onları çeşitli fırsatlarla bir araya getirmek ve onlara fayda sağlamaktır.

13. senesinde pandemi koşulları nedeniyle 8-9-10 Mart’ta online gerçekleştirilecek olan GOBI, yepyeni bir boyut kazanarak “Kalıpları Yıkıyoruz” konseptiyle ve 3 farklı alt başlığı ile herkese farklı bir bakış açısı kazandırmaya geliyor.

Bahsedilen üç başlığımız: Cinsiyet Eşitsizliği, Ütopya, İnovasyon.

13. senesinde bu başlıklar eşliğinde, cinsiyet kalıplarının bulunmadığı ve çeşitli inovasyonların gerçekleştiği bir ütopya hayal ediyoruz!

İçinde bulunduğumuz pandemi koşulları nedeniyle bu sene etkinliğimizŸ online olarak gerçekleştiriyoruz. PanellermizŸ online platformlardan gerçekleştirirken katılımcılar ve yabancı öğrenciler sorularını panel esnasında aktif bir şekilde sorabilecekler. Yabancı öğrencilerimiz Ÿile panellerden sonra interaktif etkinlikler düzenlenecek ve Türk kültürünü tanımalarına yardımcı olunacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT