Üniversite Adaylarına BİLGİ’de Stres Yönetimi

Tarihler: 13 Şubat 2010 Cumartesi ~ 13 Şubat 2010 Cumartesi 10:00

Yer: Santral Kampüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2010 ~ Şub 13, 2010
İstanbul Bilgi Üniversitesi, lise öğrencilerine yönelik “Stresle Başa Çıkma Yöntemleri” başlıklı bir seminer düzenliyor.
Stres kontrolü yöntemlerini farklı bir dille anlatarak öğrencilerin başarılı ve rahat bir sınav dönemi geçirmelerini amaçlayan seminer, 13 Şubat Cumartesi günü Santral Kampüsü’nde gerçekleşecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından, lise ve dershane öğrencilerine, yöneticilerine ve velilere yönelik düzenlenen “Stresle Başa Çıkma Yöntemleri” başlıklı seminer, üniversite sınavına girecek öğrencilerin sınav stresini azaltarak verimli bir sınav dönemi geçirmelerini hedefliyor.

NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu Banu Gökçül’ün konuşmacı olarak katılacağı seminerde; sınav sırasında yaşanan endişe ve panik duygularının yol açtığı zaman kaybı, hatalı soru cevaplama ve öğrencilerin ailelerine karşı hissettikleri sorumluluğun yarattığı baskı ve endişe ortamının öğrenciler üzerinde yarattığı sonuçlar da ele alınıyor.

BİLGİ’nin üniversite adayı öğrencilerin sınav döneminde yaşadıkları sorunları ele alan ve çözüm önerileri yaratmayı amaçlayan etkinlikler serisi, uzman konukların katılımı ile Şubat ayında da öğrencilerle buluşmaya devam edecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT