Ustalara Saygı Toplantısı – Hıfzı Topuz

Tarihler: 25 Şubat 2013 Pazartesi ~ 25 Şubat 2013 Pazartesi 20:00

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Üçretsiz

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 82-83-84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2013 ~ Şub 25, 2013

Beşiktaş Belediyesi’nin sekiz sezondur düzenlediği “Ustalara Saygı” toplantıları, 25 Şubat Pazartesi akşamı, basın ve edebiyatımızın çınarlarından Hıfzı Topuz için gerçekleştirilecek. Nâzım Hikmet Vakfı’nın katkılarıyla Faruk Şüyün tarafından hazırlanan etkinlik, saat 20.00’den itibaren Akatlar Kültür Merkezi’nde izlenebilecek.

Sunuculuğunu Tuna Egemen’in üstleneceği etkinlikte, 1947’de girdiği basın camiasına çeşitli unvanlarla yıllarca hizmet veren, yurtdışında yaptığı çalışmalarla ülkemizin Batı’ya dönük yüzlerinden biri olan, son dönemlerde ürettiği kitaplarla da edebiyatseverlerin beğenisini toplayan Hıfzı Topuz’u dostları seyircilere yakından tanıtacak.

Hıfzı Topuz için hazırlanan “Ustalara Saygı” toplantısına; Aysel Aziz, Dilek Özkan, Doğan Cüceloğlu, Erdoğan Teziç, Hayrettin Karaca, İlhan Gülek, Kıymet Coşkun, Meltem Sarıyer, Mustafa Mutlu, Leman Erdemli, Nâzım Alpman, Necati Zincirkıran, Neslihan Yargıcı, Oktay Ekinci, Öner Yağcı, Suat Arıkan ve Üstün Akmen konuşmacı olarak katılacaklar.

Karabey Aydoğan’ın ustanın sevdiği Nâzım Hikmet şiirlerini ve Ruhi Su türkülerini sazıyla yorumlayacağı gecede, Nâzım Alpman’ın hazırladığı Hıfzı Topuz belgeselinden de bir bölüm seyircilere sunulacak.

“Ustalara Saygı” toplantıları, 4 Mart’ta geleneksel Dünya Kadınlar Günü etkinliği “Çağdaş Kibeleler” ile devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT