Ustalara Saygı Toplantısı – Müjdat Gezen

Tarihler: 27 Şubat 2012 Pazartesi ~ 27 Şubat 2012 Pazartesi 20:00

Yer: Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2012 ~ Şub 27, 2012

Dostları ve öğrencileri, bir koltukla sayısız karpuz taşıyan Müjdat Gezen’i “Ustalara Saygı”da anlatıyor

Mizahın çok yönlü ustasıyla bol kahkahalı bir gece

Beşiktaş Belediyesi tarafından yedi sezondur düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantıları, 27 Şubat’ta çok yönlü kültür adamı Müjdat Gezen için gerçekleştirilecek. Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi) saat 20.00’dan itibaren takip edilebilecek olan etkinlikte; sanat hayatımıza yazdığı, oynadığı ve sahneye koyduğu oyunlar-filmler kadar kaleme aldığı kitaplar ve yetiştirdiği öğrencilerle de katkıda bulunan Müjdat Gezen’i dostları ve öğrencileri seyircilere anlatacak.

Faruk Şüyün tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantısı; oyunları, filmleri, dizileri ve kitaplarıyla yarım asrı aşkın süredir yüzümüzü güldüren Müjdat Gezen’in rengârenk dünyasını çok yönlü konuklarıyla ortaya koyacak. Gezen’i çocukluğundan bu yana tanıyan ve onunla “Ağlama Palyaço Makyajın Bozulur” adı altında kitaplaşan bir nehir söyleşi de yapan Halit Kıvanç’ın esprili sunumlarıyla renklendireceği geceye sanatçının dostları, çalışma arkadaşları, kurduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden eğitmen arkadaşları ve öğrencileri konuk olacak.

“Ustalara Saygı”da Halit Kıvanç mikrofonu; Ahmet Gülhan, Ahu Türkpençe, Ateşböceği Ercan, Dolunay Soysert, Göksel Kortay, İlker Ayrık, Kandemir Konduk, Perran Kutman, Sevinç Erbulak, Şevket Altuğ, Tınaz Titiz, Uğur Dündar, Umur Bugay, Yılmaz Özdil ve Zuhal Topal’a uzatarak onlardan kendi tanıdıkları Müjdat Gezen’i anlatmalarını isteyecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Ustalara Saygı” toplantısında; Müjdat Gezen Sanat Merkezi dans grubu, Gezen’in sevdiği danslardan oluşan mini bir gösteriyi de seyircilere sunacak.

“Ustalara Saygı” toplantıları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek “Çağdaş Kibeleler” ve 12 Mart’ta yapılacak İlhan Selçuk toplantılarıyla devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT