Yeni olasılıklar: İnternet üzerine...

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 29 Kasım 2010 Pazartesi 29 Kasım Pazartesi : 19.30

Yer: Cervantes Enstitüsü

Adres: Tarlabaşı Bulvarı Zambak Sok. Taksim / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 292 65 36/38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Kas 29, 2010
İstanbul Cervantes Enstitüsü 29 Kasım Pazartesi saat 19.30 ‘da Cervantes Enstitüsü’nde Dijital gazetecilik üzerine bir yuvarlak masa toplantısı düzenliyor.

Radyo, yazılı basın ve televizyon, geleneksel görsel işitsel araçlar gibi gazetecilik mesleği de bilgi alanında yaşanan değişiklikler sonucu derin değişimlere uğradı. İnternet, gazetecilerin önündeki olasılıkları arttırdı. Tüm bu yeni olasılıklar Türkiye’de ikamet eden İspanyol gazetecilerin bakış açısıyla Yuvarlak Masa’da analiz edilecek.

Yuvarlak masaya EFE Ajansı’nın İstanbul muhabiri Andres Mourenza, Prensa Latina’nın İstanbul muhabiri Antonio Cuesta ve La Vanguardia’nın Türkiye Muhabiri Ricardo Gines katılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT