Yeni Yaklaşımlar Semineri

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 09 Eylül 2011 Cuma 9 Eylül Saat: 09:30 - 17:30

Yer: İstanbul İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi Konferans Salonu

Adres: Has Ahırlar Binaları Gülhane Parkı Sirkeci Eminönü İstanbul Eminönü İstanbul

Telefon: 0212 528 8065

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eyl 9, 2011

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Sağlık Müzesi ev sahipliğinde düzenlenen "Avrupa Tıp Bilimleri ve Sağlık Müzelerinde Yeni Yaklaşımlar" konulu seminerimizde, Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Almanya ve İngiltere`nin önde gelen tıp tarihi, sağlık müze ve kütüphane müdürleri konuşmacı olarak katılacaktır.

İstanbul Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlık Müzesi`nin 2011 Nisan ve Mayıs aylarında İngiltere ve Almanya`da gerçekleştirdiği Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi devamı niteliğindeki seminerde, İngiltere`den Wellcome Vakfı Kütüphanesi Araştırma ve Burs Bölümü Başkanı Dr. Richard Aspin, Almanya`dan Ingolstadt Tıp Tarihi Müze Müdürü Phd. Dr. Marion Maria Ruisinger, Alman Hijyen Müzesi Dresden Müze Müdürü Prof. Klaus Vogel, Berlin Charité Tıp Tarihi Müze Müdürü Prof. Dr. Thomas Schnalke, toplum, bilim ve kültür için ortak bir forum alanına dönüşen tıp bilimleri müzelerinin, toplumla ilişkisi, iletişim, sergileme ve erişilebilirlik deneyimlerini anlatacaklar.

Seminerin, günümüz Avrupa müzecilik anlayışındaki yeni yaklaşımları tartışmamıza, müze profesyonelleri arasında mesleki bilgi paylaşımına, mesleki ortak dilin ve müzeler arası diyalogun gelişmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT