Zeynep Özbatur Atakan - Proje Projelendirme Semineri

Tarihler: 27 Nisan 2012 Cuma ~ 27 Nisan 2012 Cuma 14:00 - 19:00

Yer: YapımLab

Adres: Başkurt Sokak 19/3 Cihangir-İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 45 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2012 ~ Nis 27, 2012

Bir projenin hayata geçebilmesi için yapılan araştırma-geliştirme çalışması olan proje projelendirme sürecinde, projenin hayata geçebilmesinin dinamikleri araştırılır. Bu süreçte yapılan çalışmada, bu dinamiklerin ve kriterlerin devreye girmesi ile projenin hedefleri sağlıklı bir şekilde bulunur ve yapım sürecinin stratejisi oluşturulur.

YAPIMLAB’da gerçekleşecek “Proje Projelendirme Semineri”nde, katılımcılara; projenin potansiyelini anlamak, hedef belirlemek, bütçe oluşturmak, prodüksiyonun temel yapısını oluşturmak, prodüksiyonun gerçekleşebilmesi için uygun stratejileri belirlemek gibi konularda yapması gerekenler aktarılacak. Zeynep Özbatur Atakan örnek projeler üzerinden uygulamaların yapılacağı seminerde ayrıca, finans planı mantığı ve senaryo-bütçe ilişkisi konusunda da bilgiler paylaşacak.

“Proje Projelendirme Semineri”; 27 Nisan 2012, Cuma günü 14:00-19:00 saatleri arasında, “Üç Maymun”, “İklimler”, “Bir Zamanlar Anadolu’da” gibi başarılı filmlerin yapımcısı Zeynep Özbatur Atakan’ın kurduğu YAPIMLAB’de gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT