Zeynep Özbatur - Bir Sinema Filminin Bütçesine Dair Her Şey

Tarihler: 30 Mart 2012 Cuma ~ 30 Mart 2012 Cuma 14:00 -19:00

Yer: YapımLAB

Adres: Başkurt Sokak 19/3 Cihangir-İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 45 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2012 ~ Mar 30, 2012

Üç Maymun”, “İklimler”, “Bir Zamanlar Anadolu’da” gibi filmlerin başarılı yapımcısı Zeynep Özbatur Atakan’ın kurduğu YAPIMLAB; sinemaya güç verecek seminerlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor! Zeynep Özbatur Atakan, 30 Mart 2012, Cuma günü 14:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştireceği bütçe semineriyle; bir filmin bütçesini hazırlayabilmek için gerekli olan tüm bilgileri aktaracak.

Zeynep Özbatur Atakan; bir filmin bütçesini hazırlamanın, gerçekten bilgi ve araştırma isteyen bir iş olduğunu belirtiyor. Başarılı yapımcı; YAPIMLAB’de vereceği bütçe seminerinde, bir sinema filminin bütçesini hazırlayabilmek için gerekli olan tüm bilgileri, yapımcılıkla profesyonel olarak ilgilenmeyi hedefleyen katılımcılarıyla paylaşacak.

30 Mart 2012, Cuma günü 14:00-19:00 saatleri arasında YAPIMLAB’de gerçekleşecek seminerde; bütçenin temelini oluşturan 8 farklı kriter tek tek irdelenerek, bütçenin hazırlanma aşamaları anlatılacak. “Bütçe nedir, ne değildir?”, “Bütçe ve maliyet aynı anlamı taşır mı?”, “Herkes bütçe yapabilir mi?”, “Yapımcı senaryosu nedir?”, “Finans planı nedir, nasıl hazırlanır?” gibi soruların yanıtlanacağı seminerde, bütçe çalışması öncesi yönetmen ile yapılacak çalışma ve bütçe sunumu gibi konulara da değinilecek.

www.yapimlab.blogspot.com

Adres: YAPIMLAB – Başkurt Sokak 19/3 Cihangir-İstanbul

Kayıt için: 0212 252 45 56

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT