Yoga Workshop at The Roof

Yoga Workshop at The Roof

Tarihler: 20 Ağustos 2022 Cumartesi ~ 20 Ağustos 2022 Cumartesi 20 Ağustos 2022 07:00

Yer: The Ritz-Carlton Istanbul

Ücret: Genel Satış 350.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Harbiye Mah Askerocağı Cad Beşiktaş, The Ritz-Carlton, Istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2022 ~ Ağu 20, 2022
### **Etkinlik Hakkında:** Eşsiz boğaz manzarası karşınıda 1 saat sürecek Marma terapisi ve Vinyasa Yoga dersi ve hemen sonrasında sağlıklı bir bowl ve 1 smoothie içeceğiyle güne güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacak canlandırıcı bir deneyime ne dersiniz? Ayurveda'dan türemiş bir şifalanma metodu olan Marma terapisi enerji kanallarındaki (meridyenlerdeki) blokajların kişinin kendi bedeninde belirli bölgelere yaptığı masaj yardımı ile açığa çıkması ve kaldırılmasına dayanır. Ellerimizdeki özel şifa enerjisi, yani prana, bizler için çok önemlidir çünkü bu enerji bedendeki tüm enerji kanallarında akışta olup, enerji noktalarına, yani marmalara odaklanır. Bu terapi metodu, bedeni arındırmak, güçlendirmek ve yeniden canlandırmak içindir ve ayrıca enerji blokajlarını kaldırmak ve rahatlatmayı amaçlamaktadır. Kişinin kendine yaptığı masaj iç organların fonksiyonlarına uyarıcı olarak gider, bu yolla kişinin kendini şifalandırma gücü kuvvetlenir ve böylece zihin ve beden uyumlanır. Bu teknik baş ağrılarını ve gerginliği azaltır, sindirim sistemini harekete geçirir. Kendi içimizdeki şifalanma gücünü ve bilgisini hatırladığımız bu terapinin ardından beden ve zihin bağlantısı kurmak için enerji verici bir Vinyasa Yoga pratiğiyle etkinliğe devam edecektir. **Etkinlik Kuralları:** -Oturma düzeni yoktur. -Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. -Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 350.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT