Boşluğa Bakmak-Bir Sanat Pratiğinin Dinamikleri Gül Kozacıoğlu

Boşluğa Bakmak-Bir Sanat Pratiğinin Dinamikleri Gül Kozacıoğlu

Tarihler: 29 Mart 2021 Pazartesi ~ 29 Mart 2021 Pazartesi 18.00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: https://filmonline.akbanksanat.com/

Adres: İstiklal Cad. No:8,Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2021 ~ Mar 29, 2021

‘Boşluğa Bakmak’ seminerinde kavramsal sanatçı Gül Kozacıoğlu, ilhamdan fikre, yerleştirmeden performansa, kendi sanat projelerinin gelişimini anlatacaktır. Bu süreçleri açıklamak için konuşma görsellerden sözlü anlatıma eskiz aşamasından sonuç aşamasına, 2017 senesinde ST Helene Şapel’inde gerçekleştirdiği ‘Stardust’ isimli etkileşimli yerleştirme çalışmasından bahsedecektir.

Konuşma ilk ilham kıvılcımından başlayarak, kavrama evrilme ve mekanın şablonlara dönüşümü, betimleyen eskizlerin gözlemi ve yerleştirmenin nihayetlenmiş görsel ve işitsel bileşenleri ile onların belgelenmesini ve izleyicilerin iştiraklarini kapsayacaktır.

Tek seminere katılım 20 kişi ile sınırlıdır. Tek seminere katılım şartlarını öğrenmek için: apply@curatingcontemporaryart.org

Gül Kozacıoğlu 1976 da Ankara’da doğdu, Danimarka’nın Kopenhag kentinde büyüdü. İstanbul, Kopenhag ve New York kentleri arasında görsel ve işitsel alanlarında çalışmalarını sürdürdü; yerleştirme ve performanslarında fotoğraf, video, medya, müzik ve şiir kullanıyor. Zaman ve mekân kavramlarını aşma çabasının damgasını vurduğu eserleri, kriz, sansür, savaş ve göç gibi toplumsal içerikli konuları ele alırken bile düşsel bir dille hayata geçiriyor. Şu anda Bodrum daki stüdyosundan üretimini sürdürmekte. Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümünde okuduktan sonra ODTÜ’de Tasarım Felsefesi dersleri ile devam etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT