"Balkanlarda Işık Ve Gölgeler

Tarihler: 09 Ocak 2010 Cumartesi ~ 09 Şubat 2010 Salı 9 Ocak 2010-9 Şubat 2010

Yer: Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi

Adres: Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2010 ~ Şub 9, 2010

Beyoğlu Belediyesi Kültürlerarası Sanat Dialogları kapsamında Yunan Kültür Vakfı (Hellenic Culture Foundation) işbirliği gerçekleşen, “Balkanlarda Işık ve Gölgeler” adlı sergi, Sekiz Balkan ülkesinden, sekiz fotoğraf sanatçısının eserlerinden oluşmaktadır.

Güneydoğu Avrupa halkları arasındaki kültürlerarası diyalogun, barış içinde bir arada yaşamanın ve işbirliğinin sağlanması amacıyla gerçekleşen proje 9 Ocak / 9 Şubat 2010 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisinde sanatseverler ile buluşacaktır

Aynı hedef etrafında birleşen fotoğraf sanatçıları Stelios Efstathopoulos (Yunanistan), Nina Nikolova (Bulgaristan), Bevis Fusha (Arnavutluk), Stanko Abadzic (Hırvatistan), Imre Szabό (Sırbistan), Virgil Mlesnita (Romanya), Timurtaş Onan (Türkiye) ve Milomir Kovacevic (Bosna), halkları kültür ve sanat aracılığıyla yakınlaştırmak adına işbirliği, fikir alışverişi ve kültürümüzün ortak noktalarını öne çıkarma arzusunu dile getirmektedirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT