'Bir’İZ' Sanat ile Sağlık El Ele Sergisi

'Bir’İZ' Sanat ile Sağlık El Ele Sergisi

Tarihler: 12 Ocak 2021 Salı ~ 12 Şubat 2021 Cuma

Yer: Bahçelievler Memorial Sergi Salonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2021 ~ Şub 12, 2021

Bahçelievler Memorial ve Bahariye Sanat İstanbul iş birliği ile Bahçelievler Memorial Sanat Galerisi’nde 28 sanatçının katılımıyla “Bir’İZ “ Sanat ile Sağlık El Ele Sergisi düzenlenmektedir.

 BirİZ Sergisi “Sanat ile Sağlık El Ele “sloganı ile yola çıkılıp birçok sanatçının katılımı ile bu pandemi sürecinde birlikteliğimizi vurgularken; aynı zamanda da sanatın iyileştirici gücü ile iz bırakan çok anlamlı bir projedir.

Katılımcı sanatçıları alfabetik sıra ile; Alev Dumlupınar, Aylin Ataç, Aynur Yalçıner Sencan, Atilla Atar, Benan Çokokumuş , Bilge Heper, Burak Boyraz, Devrim Erbil, Dilek Kocademir, Füsun Uzunoğlu, Gökçen Meryem Kılınç, Gülcan Kalkan , Gülden Ateşlioğlu Akın , Gülgün Haksal , Hasan Baltacı, Hatice Keten, Mualla Coşkun, Naz Gün Desde, Nerkiz Akçura, Nur Ulubil, Perihan Ata, Saadet Bakır, Saba Çağlar Güneyli, Süleyman Saim Tekcan, Ümit Gezgin, Yıldız Evranoz, Zehra Başeğmez, Z. Nuray Atasagun’dur.

 Bu sergide sanatçıların özgün baskı ve resim çalışmalarının yer aldığı, farklı tekniklerde üretilmiş 45 eser bir ay süreyle Bahçelievler Memorial Sergi Salonu’nda ve www.bahariyesanat.com online sergilerde izlenim ve satışta olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT