´Işık Sız´

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 29 Kasım 2010 Pazartesi

Yer: İstanbul Fotoğraf Merkezi

Adres: Tarlabaşı Bulvarı No. 272 Beyoğlu / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 238 11 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Kas 29, 2010

İstanbul Fotoğraf Merkezi içinde yer alan Leica Fotoğraf Galerisi’nde 04 Kasım – 29 Kasım 2010 tarihleri arasında, fotoğraf sanatçısı Şenol Erdener’in “IŞIK SIZ” başlıklı fotoğraf sergisi gerçekleştirilecektir.

Özgeçmiş
1967 Trabzon doğumluyum.Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu ve yönetici olarak kozmetik sektöründe çalışmaktayım.Evli ve iki çocuk babasıyım.Fotoforum Derneğinde Temel Fotoğraf, Kompozisyon ve Photoshop eğitimleri aldım.Özcan Yurdalan`ın "Belgesel Fotoğraf" Atölyesine katıldım.Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği FOTO FORUM ve İzmir İZAFOD üyesiyim. FOTOĞRAF AKADEMİSİ tarafından süreli yayınlanmakta olan Fotoğraf Notları adlı derginin Trabzon Temsilciliğini yürütmekteyim.Kısa bir süre Fotoforum Basın Yayın Birim Liderliği ve Anadolu Fotoğraf Dergisi Trabzon Temsilcilik görevlerini üstlendim. Çeşitli ulusal yarışmalarda derecelerim ve sergilemelerim oldu.İlk kişisel sergimi 2010 Mayıs`ında Trabzon Sanatevi`nde "Ve Zaman Durdu" adıyla açtım. Fotoğraflarım çeşitli karma sergilerde yer aldı.

Sergi Hakkında
“ IŞIK SIZ ” adlı bu sergim için...
Fotoğraflarımda büyük keyif aldığım, ışık sız anlardaki beni çeken etkiyi hep arar oldum. “Ve Zaman Durdu” adlı ilk kişisel sergimde fotoğraflarımı izleyen dostlarım “Işığı hapsetmişsin” diye yorumlarda bulununca; daha iyi anladım ki beni çeken bu ışıkmış. Artık ışık sız fotoğraflar çekerek yaşamı yorumlamalarım daha bir ivme kazanmıştı.

Bu kişisel ikinci sergimi, sevdiğim ışıklarla Karadeniz yaylalarındaki yaşamları karelediğim 33 fotoğrafımdan oluşturdum.

Yaylalarımdan ışık sız karelerle farklı bakışımı anlatımca tamamlayacak insan karelerini de sergime ekleyerek, izleyenlere Karadeniz`den ışık sız bir esinti getirdim. Karanlığa hükmeden sızan ışıklarla bezenmiş sergimin adı da, "Işık Sız" oldu.

Şenol ERDENER
senolerdener@gmail.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT