`Kargaşa` - Resul Aytemur Resim Sergisi

Tarihler: 27 Aralık 2008 Cumartesi ~ 20 Ocak 2009 Salı

Yer: Casa Dell’Arte Galeri

Adres: İstiklal Caddesi, Mısır Apartmanı Kat:3 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2008 ~ Oca 20, 2009

“KARGAŞA” - RESUL AYTEMUR Resim Sergisi

Dış dünyanın karmaşasını, gündelik yaşamdan izlenimlerini yoğun renkçi üslubu ile tuvale yansıtan Resul Aytemür, “Kargaşa” isimli resim sergisi ile Casa Dell’Arte’de sanatseverlerle buluşuyor.

Eserlerinde toplumsal sorunlara eğilmesi ile de dikkat çeken Sanatçı, toplumdaki sosyal katmanları, problemleri vurgularken, çarpıcı renk kullanımı ile hafızalarda iz bırakıyor. Gündelik hayatın “öteki” yüzünü bulabileceğiniz bu sergide, Beyoğlu` nun arka sokakları, hayatın marjinelleştirdiği, toplumun dışladığı karakterler; sokakta yaşayanlar, hayat kadınları, ya da günlük hayattan kareler, balıkçılar, sokak satıcıları, yoksulluklar ve farklılığın zenginliği, Resul Aytemür’ün fırça darbeleri ile hayatın diğer yanındaki izleyicisi ile tanıştırılıyor.

İstanbul’un marjinal yüzünü bulabileceğiniz bu sergi, 27 Aralık 2008- 20 Ocak 2009 tarihleri arasında Casa Dell’Arte Galeri’de...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT