'Özel Özet' Art Space Kuzguncuk’ta

'Özel Özet' Art Space Kuzguncuk’ta

Tarihler: 08 Şubat 2020 Cumartesi ~ 29 Şubat 2020 Cumartesi

Yer: Art Space Kuzguncak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2020 ~ Şub 29, 2020
 

Tasarımcı Emre Senan, 15’inci kişisel sergisi ile Art Space Kuzguncak’ta sanatseverlerle 8 Şubat Cumartesi gününden itibaren buluşacak. “Özel Özet” adlı sergisinde son üç yılda ortaya çıkan yeni denemelerini ilk kez tematik bir ortaklık gözetmeden bir araya getiren sanatçı; farklı ölçülerde tuvallerin yanı sıra yaşamı boyunca biriktirdiği çizgi notlarını, nesnelerini, anı kırıntılarını, gündelik ‘ıvır zıvır’larını yeni elemanlarla birleştirdiği bir duvar yerleştirmesini de sanatseverlere sunuyor. Sanatçının zamana yayılmış çizme, boyama serüveninin temel üretimlerinden olan üç kitap müdahalesi de bu “özel özet”in parçaları olarak sergileniyor. Sergi 29 Şubat’a kadar gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT