Semra Özümerzifon - Derin

Tarihler: 19 Nisan 2011 Salı ~ 19 Mayıs 2011 Perşembe

Yer: Artclub Sanat Galerisi

Adres: Zafer Sok. No.44-A Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 296 12 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2011 ~ May 19, 2011

Semra Özümerzifon, Derin adlı son kişisel sergisinde yepyeni bir kavram ve yaklaşımla çıkıyor karşımıza .

Hem 3D tablolara hem de saydam ve yumuşak özellikleriyle heykel kavramına değişik bir görüş getiren Semra Özümerzifon, balıkçıların gözden çıkarttıkları bu ilginç malzemeye yepyeni bir hayat kazandırıyor. Aynı zamanda, tükenen kaynaklara, denizin derinliklerine, geri-dönüşüm ilkelerine ve çevre sorunlarına da gönderme yapıyor.

Sanatçının İstanbul Boğazındaki balıkçılardan topladığı atık balık ağlarını doğal renkleriyle kullanarak yarattığı 3 boyutlu soyut tablolar ve heykeller Nişantaşı Artclub Sanat Galerisi’n de sergilenecek.

Birbirinden değişik dokuları ve renkleri içeren atık balık ağlarındaki plastik niteliği ve estetik özellikleri keşfeden sanatçı, malzemesine yepyeni bir kimlik kazandırarak sanatseverlere özgün eserler sunuyor. Bir yandan gözlerden uzak sessiz dünyanın renkleri ve formlarıyla sonsuz çeşitlilik sergileyen büyüleyici derinlikleri yansıtıyor, diğer yandan bu güzellikler ile beraber çevre sorunlarını da çağrıştırıyor.

19 Nisan 2011’de sanatçının katılımıyla açılacak olan DERİN adlı sergi, Zafer Sokak No. 44 deki Artclub Sanat Galerisi’n de 19 Mayıs’a kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT