16. İstanbul Bienali Rehberli Tur

Tarihler: 28 Ekim 2019 Pazartesi ~ 28 Ekim 2019 Pazartesi 28 Ekim 10:00 - 28 Ekim 15:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: Tam - Tam: 45,00 TL Öğrenci - Öğrenci: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2019 ~ Eki 28, 2019
16. İstanbul Bienali’nin rehberli tur programı, ziyaretçilere dilerlerse tek bir mekânı, iki mekânı veya tüm mekânları uzman rehberler eşliğinde gezme olanağı sunuyor.

Koç Holding Desteğiyle Rehberli Turlar 14 Eylül – 10 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 16. İstanbul Bienali’ni rehberli turlarla ziyaret edebilirsiniz. Bienal süresince devam edecek, uzman rehberler eşliğindeki turlar; MSGSÜ İstanbul Resim ve Heykel Müzesi ve Pera Müzesi’nde mekânların kapalı olduğu pazartesi günleri hariç her gün 11.00, 14.00 ve 16.00’da; Büyükada’da ise çarşamba, cumartesi ve pazar günleri 11.00 ve 15.00’te düzenlenir. Bir mekânı, iki mekânı ve tüm mekânları rehberli turlarla gezmenizi sağlayan üç farklı bilet kategorisi mevcuttur.

Ortalama bir saat süren rehberli turlarda, sanat tarihi ve görsel sanatlar alanında eğitim gören ve bienal sergileri üzerine eğitmen ve müzeolog Mine Küçük’ün liderliğinde özel eğitimlerini Koç Holding’in değerli desteğiyle tamamlayan rehberlerle bienalde sergilenen eserleri daha yakından tanıyabilir; sergiyi, kavramsal çerçevesini daha derinlemesine tecrübe edebilir; eserler ve sanatçılarla ilgili sorularınızı da tur boyunca rehberlere iletebilirsiniz. Bienal mekânları, açılışı takip eden ilk pazartesi günü, yani 16 Eylül’de açık olacak ve rehberli turlar rutin saatlerinde gerçekleştirilecektir. Pera Müzesi pazar günleri 12.00’de açıldığından 11.00’deki rehberli tur düzenlenmez. Cuma günleriyse müze 22.00’ye kadar açık olduğundan saat 20.00’de ek rehberli turlar düzenlenir.

Bir rehberli tura yirmi veya daha fazla kişiyle katılım sağlamak istiyorsanız indirimli grup biletlerinden yararlanabilirsiniz. Size veya misafirlerinize özel VIP tur taleplerinizde veya grubunuzdaki katılımcı sayısı yirmiyi aşıyorsa İKSV’ye rehberlitur@iksv.org adresinden ya da (212) 334 08 30 numaralı telefondan ulaşarak rehberli tur rezervasyonunuzu kendi tercih edeceğiniz bir gün ve saate yaptırabilirsiniz.

Daha ayrıntılı bilgi almak için rehberlitur@iksv.org adresinden veya (212) 334 08 30 numaralı telefondan İKSV ile iletişime geçebilirsiniz.

-Bienal mekânları, açılışı takip eden ilk pazartesi günü, yani 16 Eylül’de açık olacak ve rehberli turlar rutin saatlerinde gerçekleştirilecektir.-Pera Müzesi pazar günleri 12.00’de açıldığından 11.00’deki rehberli tur düzenlenmez. Cuma günleriyse müze 22.00’ye kadar açık olduğundan saat 20.00’de ek rehberli turlar düzenlenir.-Bir rehberli tura yirmi veya daha fazla kişiyle katılım sağlamak istiyorsanız indirimli grup biletlerinden yararlanabilirsiniz. Size veya misafirlerinize özel VIP tur taleplerinizde veya grubunuzdaki katılımcı sayısı yirmiyi aşıyorsa İKSV’ye rehberlitur@iksv.org adresinden ya da (212) 334 08 30 numaralı telefondan ulaşarak rehberli tur rezervasyonunuzu kendi tercih edeceğiniz bir gün ve saate yaptırabilirsiniz.-Büyükada’da bulunan bienal mekânlarında rehberli turlar yalnızca çarşamba, cumartesi ve pazar günleri 11.00 ve 15.00’te düzenlenir.-Rehberli turlar saatinde başlar. Gecikmeleri önlemek için lütfen turun başlama saatinden 10 dakika önce tura katılacağınız mekândaki Rehberli Turlar Buluşma Noktasında yerinizi alınız.-Yaklaşık rehberli tur süreleri MSGSÜ İstanbul Resim ve Heykel Müzesi için 2 saat, Pera Müzesi için 1 saat, Büyükada için 1,5 saattir.-Büyükada’daki bienal mekânları adanın farklı noktalarında yer aldığından buradaki tura rahat bir ayakkabıyla katılmanızı öneririz.-Rehberli tur esnasında yiyecek-içecek tüketilmemesini rica ederiz.-Yanınızda el veya sırt çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantalarıyla mekânlara girmek mümkün olmayacaktır.-Mekânları gezerken ve rehberli tur esnasında sırt çantalarınızı önünüzde taşımanız gerekecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT