2 Kıta 7 Şehir Tek Sergi

2 Kıta 7 Şehir Tek Sergi

Tarihler: 14 Ekim 2016 Cuma ~ 29 Ekim 2016 Cumartesi

Yer: Galeri Işık Teşvikiye

Adres: Teşvikiye Cad. No:152 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Web: http://www.galeriisik.com/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2016 ~ Eki 29, 2016

Montreal'de Bir Mevsim / Merih Akoğul
Bir Yalnız Ada: Küba / İhya Bozkurt

Galeri Işık'ta dünyanın iki ayrı coğrafyasına yolculuk

Galeri Işık, şehirleri fotoğraflamayı kendilerine iş edinen Merih Akoğul ve İhya Bozkurt'un dünyanın iki ayrı coğrafyasından çektikleri fotoğraflardan oluşan ortak sergisiyle sanat izleyicilerine yeniz sezonda "merhaba" diyor

İstanbul'un en önemli sanat merkezlerinden biri olan ve daha önce birçok sergiye ev sahipliği yapan Feyziye Mektepleri Vakfı'na ait Galeri Işık, 4-29 Ekim 2016 tarihleri arasında Merih Akoğul ve İhya Bozkurt'un fotoğraflarına yer verecek.

Merih Akoğul "Montreal'de Bir Mevsim" sergisinde, 2015 yılının Ağustos ayında Kanada'nın Montreal şehrinde büyük bir özenle seçtiği konulara ve tanık olduğu anlara sessizce ve kendini fazla göstermeden objektifini doğrulturken, yine bildiğimiz tarzından ödün vermiyor, mütevazı bir ustalıkla kendi yolundan ilerliyor. Bir şehrin yaz ışıkları altındaki görüntüsünü, özel anlar üzerinden çerçevesine sığdırıyor.

İhya Bozkurt, "Bir Yalnız Ada: Küba" sergisinde 2015 yılının Kasım ve Aralık aylarında, altı şehrine gittiği Küba'nın günlük yaşamından kesitleri çarpıcı karelere dönüştürüyor. Bu yalnız adada, ülkenin coşkulu geleneksel yaşam ritmini oluşturan bireylerin yalnızlığına objektifini çeviriyor. Bakış açısını adeta görünmez bir katman gibi fotoğraflarının içine dahil ediyor ve Küba'nın kendine has aurasını, kendi fotografik deneyimi üzerinden büyük bir içtenlikle izleyicilerle paylaşıyor.

İki usta fotoğrafçının eserleri 4-29 Ekim tarihleri arasında FMV Galeri Işık'ta sergilenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT