35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi

35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi

Tarihler: 19 Mart 2019 Salı ~ 31 Mart 2019 Pazar

Yer: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü

Adres: Tepeören Mahallesi, Tepeören Mahallesi Tuzla Kampüsü, İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2019 ~ Mar 31, 2019

35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürleri, bu kez Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde sergilenecek.

Dünyanın dört bir yanından karikatürleri ve karikatüristleri uluslararası bir platformda buluşturan 35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nda ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürler, Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Giriş Salonu’nda ziyaretçilerini bekliyor. 19 Mart Salı günü 14.30’da açılacak sergi, 31 Mart’a kadar gezilebilecek.

Karikatür sanatına verdiği değerle bilinen Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’na 64 ülkeden 623 sanatçı 2.143 eseriyle katılım sağladı.

Sergide yarışmanın bu yılki birinciliğini paylaşan Dokhshid Ghodratipour (İran), Jugoslav Vlahovic (Sırbistan), ikincisi Shahrokh Heidari (İran), üçüncüsü Krzysztof Grzondziel (Polonya) ve ‘Güçlü Kızlar, Güçlü Yarınlar’ kategorisinde verilen Özel Ödül’ün sahibi Bernard Bouton (Fransa) eserlerinin yanı sıra Başarı Ödülü alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürler de yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT