92. Yılında Cumhuriyet Sergisi

Tarihler: 24 Ekim 2015 Cumartesi ~ 01 Kasım 2015 Pazar

Yer: İstanbul Optimum Outlet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2015 ~ Kas 1, 2015

Cumhuriyet Bayramı’nın 92. Yılına özel İstanbul Optimum Outlet, “Atatürk ve Cumhuriyet’in Kazanımları” sergisine ev sahipliği yapıyor. 24 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek sergi süresi boyunca Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazdığı kitaplar ve binlerce fotoğraftan oluşan Atatürk fotoğrafları koleksiyonuyla tanınan Hanri Benazus imza etkinliği de ziyaretçileri dönem ruhuyla büyüleyecek.

İstanbul Optimum Outlet 24 Ekim günü başlayacak ve 1 Kasım’a kadar sürecek etkinlik kapsamında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün 100’e yakın fotoğrafını ziyaretçileriyle buluşturacak. Cumhuriyetin 92. yılında sergi ziyaretçilerine dönem ruhunu yaşatacak etkinlik ile Atatürk’ün kıvırcık saçlarını okşadığı ve trenine aldığı şu an 86 yaşındaki en geniş Atatürk fotoğraf arşivine sahip Hanri Benazus anılarıyla ziyaretçileri tarihin derinliklerine götürecek.

CUMHURİYET COŞKUSU OPTİMUM’DA YAŞANACAK

Atatürk ve Cumhuriyet Kazanımları etkinliğinde sergilenecek fotoğraflar, 5000’e yakın fotoğraf ile Türkiye'nin en büyük Atatürk Fotoğrafları koleksiyonuna sahip olan Hanri Benazus ve eşi Sevgi Tanrısever’in arşivinden seçildi.

Atatürk’le tanışıp görüşme onuruna sahip ve hala yaşayan iki insandan biri olan Hanri Benazus, etkinlik sırasında kitaplarını da Optimum ziyaretçileri için imzalayacak. Cumhuriyet coşkusunu Optimum’da yaşamak isteyen tüm ziyaretçilerin katılımına açık gerçekleşecek 24 Ekim-1 Kasım tarihleri arasındaki etkinlik boyunca Hanri Benazus her gün saat 10.00 – 22.00 arasında İstanbul Optimum Outlet’de bulunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT