Abit Güner - Ölümsüz Natürmortlar Resim Sergisi

Tarihler: 13 Kasım 2014 Perşembe ~ 08 Aralık 2014 Pazartesi

Yer: Galeri İdil

Adres: Ebulula Mardin Cad.Ülgen Sok.4.Gazeteciler Sit. No:132 – A 18-1 Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 283 23 83 - 0538 015 84 64

Web: http://http://www.galeriidil.com.tr

E Posta: info@galeriidil.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 13, 2014 ~ Ara 8, 2014

Abit Güner

1947 yılında Trabzon'da doğdu. Öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1972-1998 yılları arasında Almanya'da yaşadı. Almanya'da bu süre içinde Resim Sanatı ile ilgili araştırma ve incelemelerde bulundu.

Zeki Kıral’ın’deyimiyle bugünün Mahmut Cüda’sı, Süleyman Saim Tekcan’ın deyimiyle bugünün ve yarınların Süleyman Seyyid’i Karadenizin bu naif sanatçısının sergileri hep belleklerde iz bırakmıştır.Kendi memleketine ait yaptığı peysajlar dışında,yöresel objeleri natürmortlarla harmanlayıp kusursuz eserler üreten Sanatçının 8 Aralık tarihine kadar devam edecek olan bu sanatsal şölen Galeri İdil Nişantaşı’nda izlenebilir.

Bazen her yerde, bazen herkesten gizli. Yaptığı çalışmaların niteliği sadece beste değil adeta objeleriyle düet yapmakta. Sanatı tüm bedenini sarmalamakta, onunla bütünleşme çabasında. Görebildiğinin hep bir fazlasını daha görmek istediği için hayatının tümünü çalışmaya ve araştırmalara dayadı. Gereken zaman, gereken yer... Sanatçıda hepsi mevcut. Resim bağlamında tüm hayatları yaşamış, herkes olabilmiş. Kendi iç dünyası adeta herkesin iç dünyası oluvermiş. Almanya Hanau'da Albertis Hofbuchhandlung, Offenbach Galerie Koller, Frankfurt Galerie Auletion Arnold olmak üzere birçok galeride kişisel sergiler açtı ve grup sergilerine katıldı. Yurtiçi ve yurtdışında pek çok özel koleksiyonlarda, çeşitli kurumlarda ve müzelerde eserleri mevcuttur. Bir türlü kopamadığı memleketi Trabzon'a kesin dönüş yaptı ve çalışmalarına halen kendi atölyesinde devam etmektedir. Evli olup 2 çocuk babasıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

tabloları olağanüstü
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT