Açıkça Gizli Oyun

Açıkça Gizli Oyun

Tarihler: 03 Temmuz 2018 Salı ~ 15 Ağustos 2018 Çarşamba

Yer: Galeri KHAS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2018 ~ Ağu 15, 2018

Kadir Has Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Galeri KHAS, Daron Mouradian’ın ‘Açıkça Gizli Oyun’ isimli sergisine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sanatçının Türkiye’deki ilk kişisel sergisi olan “Açıkça Gizli Oyun”, 15 Ağustos 2018’e kadar Galeri KHAS’da ziyarete açık olacak.

Türkiye’deki ilk kişisel sergisini Galeri KHAS’ta açan Daron Mouradian, çeşitli dönemlerde yaptığı resimleri bir araya getirdiği ve 15 Mart’ta açılan “Açıkça Gizli Oyun” sergisi sanatseverlerden gördüğü yoğun ilgi sebebi ile 15 Ağustos’a kadar uzatıldı.

Serginin küratörü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman, “Bildiğimiz, tanıdığımız, yakınımızda olan, bazen gördüğümüz, dokunduğumuz bütün nesneleri, canlıları başka bir aleme taşıyor. Onların başka bir dünyanın parçası haline getiriyor. Bizi de o dünyaya itiyor. Bu şaşırtıcı, etkileyici, bazen ürpertici, çoğu zaman ürkütücü ama daima bizde bir oyun duygusu uyandıran bu dünya gülmecenin, ince alayın, takılmanın, matrak geçmenin kıyısına götürüyor izleyenleri. Orada onları sürprizler, coşkular, sevinçler bekliyor. Daron Mouradian, Breugel’lerden, Boschlar’dan aldığı eli 21’inci yüzyılın katı, sert, bazen anlamını yitirmiş dünyasında yeniden bize uzatarak, bize kendimizi anımsatıyor” diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT