Ahmet Güneştekin Ölümsüzlük

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 27 Şubat 2010 Cumartesi

Yer: Casa Dell`Arte Galeri

Adres: İstiklal Cad. No:163 Mısır Apt. Kat:3 D:10, Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 212-251 1214

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 27, 2010
Ahmet Güneştekin`in kapı üçlemelerinin sonuncusu olan Truva Kapısı 5-27 Şubat tarihleri arasında Casa Dell`Arte Galeri`de `Ölümsüzlük ` adlı sergiyle sanatseverler ile buluşuyor.

Ressam Ahmet Güneştekin, başyapıtlarından olan kapı üçlemelerine Cennet Kapısı ile başladı. İkincisi, Ölümsüzlük Kapısı, ilk kez Contemporary İstanbul`09 da sergilendi. Üçlemenin sonuncusu ise Case Dell`Arte salonlarında şubat ayında sergilenecek olan Truva Kapısı.

Efsaneye göre 10 yıl sürecek savaş, Kavga Tanrıçası Epis`in, üzerinde "En güzele" yazılı elmayı ziyafet sofrasına atmasıyla başlar. Böylece Truva, Paris ve Helen`in aşkı yüzünden, 10 yıl sürecek bir savaşa girmiş olur.

Ahmet Güneştekin, daha önce yaptığı ve büyük ilgi toplayan Truva belgeseli dışında, Truva`ya Adak ve Truva`nın Çöküşü adlı iki eserle daha işlediği bu aşk savaşının öyküsünü şimdi görkemli bir başyapıt ile devam ettiriyor. Ressamın Anadolu`nun çeşitli efsane ve mitolojik öykülerinden derlediği 20 yeni eseri de bu sergide sanatseverler ile buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT