Akaretler Art-Design Day 3

Tarihler: 26 Mayıs 2012 Cumartesi ~ 26 Mayıs 2012 Cumartesi Saat:16:00 - 22:00

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2012 ~ May 26, 2012

Art&Design Day 3

İstanbul’un yeni sanat merkezi Akaretler Sıraevler’ de artlimits, Art On, Autoban, Derin Design, Rampa gibi seçkin sanat galeri ve tasarım üsleri ile Bilgili Holding ve TR Collectors’ Club’ın sahiplendiği ve “Akaretler Art&Design Day 3” 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü 16:00-22:00 saatleri arasında sanatseverlere keyifli bir gün yaşatacak!

Bir kültür başkentine yakışır havası, rahatlığı ve barındırdığı renkleriyle Akaretler Sıraevler, birbirinden farklı ve göz alıcı sanat galerileri ve tasarım mağazalarıyla bütünleşen atmosferini, 26 Mayıs Cumartesi 16:00 ile 22:00 saatleri arasında birbirinden keyifli sergiler ve özel etkinliklerle “Akaretler Art&Design Day 3” te sanatseverler ile buluşturuyor!

Kendinizi sanat ve tasarıma adayabileceğiniz “Akaretler Art&Design Day 3” te; Rampa’ da Nevin Aladağ’ ın Türkiye’de görülmemiş işlerini biraraya getirecek olan ve sanatçının ülkemizde açtığı en kapsamlı sergisinin yanı sıra sadece bu güne özel olarak Rampa’ da saat 18:00’ de rehberli sergi turuna katılabileceksiniz… Sanat ve tasarıma özel bu günde, ister Art On’ da “Genç Sanatçılarla 21. Yüzyıla Bakış” sergisini gezebilir, ister Autoban Galeri' de gerçekleşecek yeni ürün lansmanı ile renkli ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Art350’ de Volker Marz’ın katılımıyla “The Women of The Vulcano” sergisini gezebilirsiniz. artlimits’ te ise tüm gün boyunca “Gerçeküstü ve Matematik’ in Buluşması” nda

Michael Vincet Manalo ile gerçeküstü hikayeler ve Tatiana Plakhova' dan kompleks grafiklerle sanat ve tasarıma doyacaksınız!

Ve Derin Design’ da gerçekleşecek birbirinden özel 2012 koleksiyonunun tanıtımının ardından saat 20:00’ de başlayacak kokteyl ile sanat ve tasarım ile dolu gününüzü güzel bir akşamla tamamlayabilirsiniz!

www.akaretler.com.tr
www.artlimits.com
www.art-on.com
www.autoban212.com
www.derindesign.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT