Akın Ekici - REM

Akın Ekici - REM

Tarihler: 04 Nisan 2018 Çarşamba ~ 03 Ağustos 2018 Cuma

Yer: Karbon Gallery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2018 ~ Ağu 3, 2018

Karbon Gallery,bahar sezonuna Çağdaş Türk sanatının yükselen sanatçılarından Akın Ekicive REMadını verdiği yeni sergisi ile merhaba diyor!

Adını, yaşamın yapı taşı olan karbon elementinden alan, sanatın dayaşamın yapı taşlarından biri olduğu inancıyla yola çıkan Karbon Gallery;4 Nisan 2018’de renkli bir açılış kokteyli ile başlayacak olan REMsergisi ve sanatçı Akın Ekiciile birlikte #sanataevetplatformu için de bir farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Hazır ofis sektöründe öncülük yaparak 2011 yılında Türkiye’nin ilk ve tek hazır ofis binası olarak hizmet vermeye başlayan Windowist Tower’ın bünyesinde bulunan Karbon Gallery ve Art Lounge sergi alanlarında yirmiyi aşkın eserin görülebileceği REM, sanatçının dördüncü kişisel sergisi olacak. Sergide yer alan tüm eserler, Akın Ekici’nin hayallerinin ve rüyalarının REMuykusunda dönüştüğü rengarenk desen, doku ve imgelerin soyutlamalarını yansıtıyor.

Sanatçının REM’inden doğan renklerinin kapladığı eserleri 3 Ağustos 2018’e dek sanatseverleri bekliyor. 4 Nisan 2018’degerçekleşecek olan açılış kokteylinde,ustatiyatrocu, yönetmen, yazarTamer Levent’in yapacağı açılış konuşmasının ardından, Apsara Dance FactoryAkın Ekici’nin TurkeyREM’inden yola çıkan, rüyalarımızı, olduğumuz ve olmayı istediğimiz kişiyi, başka boyutlardaki benliğimizin bu boyuttaki bize etkisini bazen hatırlatan bazen sorgulatan tuvallerinin yanında Bharatanatyam performanslarıyla yer alacaklar. 5. Yüzyıl boyunca, Hindistan’da, güney ve güneydoğu Asya’datapınakları donatan mistik dansçılar, Apsara’ların heykellerinde betimlenen pozların dansı,aynı zamanda Dünya’nın en eski koreografilerinden biri olarak kabul ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT