AKS'de 12 Sanatçı, 12 Söyleşi

AKS'de 12 Sanatçı, 12 Söyleşi

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 29 Ekim 2016 Cumartesi

Yer: Akasya Kültür Sanat

Adres: Akasya, 3. Kat :Kültür, Sanat ve Sinema Katı / Acıbadem Üsküdar İstanbul

Web: http://www.akasyakultursanat.com/

E Posta: info@akasyakultursanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Eki 29, 2016

Kültür sanat dünyasına yeni soluk getiren Akasya Kültür Sanat, Ekim ayında Adnan Çoker, Nur Koçak, Güngör Taner, Seyhun Topuz, Meriç Hızal, Halil Akdeniz, Ergin İnan, Adem Genç, Mustafa Ata, Balkan Naci İslimyeli, Bubi ve Bedri Baykam’ın yer aldığı ‘’12 Sanatçı, 12 Söyleşi’’ sanat projesine ev sahipliği yapıyor.

Haziran ayında açılan ve bugüne kadar Haldun Dormen'den Ferhan Şensoy'a, Ali Poyrazoğlu'ndan Sumru Yavrucuk'a değin Türk tiyatrosunun usta isimlerini sahnesinde ağırlayan AKS'de, akustik dinletileriyle de fark yarattı. Birbirinden ünlü isimleri akustik dinletileriyle müzikseverlerle buluşturan AKS, sanatın her alanına kapılarını açıyor.

AKS, Ekim ayı boyunca da "12 Sanatçı 12 Söyleşi" projesi kapsamında Türk resim ve heykel sanatçılarının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapıyor.

Adnan Çoker, Nur Koçak, Güngör Taner, Seyhun Topuz, Meriç Hızal, Halil Akdeniz, Ergin İnan, Adem Genç, Mustafa Ata, Balkan Naci İslimyeli, Bubi ve Bedri Baykam gibi ünü dünyaya yayılmış sanatçıların eserleri, 11-29 Ekim 2016 tarihleri arasında AKS'de sergilenecek.

Sergide yer alacak 12 sanatçının atölyelerinde yapılan söyleşiler geçen yıl Akasya tarafından belgesel haline getirilmiştir. Sanat adanmış serüvenlerin ilk ağızdan kaydı geçirilmesini sağlayan belgesel projesinde ünlü isimlerle kendi atölyelerinde gerçekleştirilen ellişer dakikalık söyleşiler yer alıyordu. Proje daha sonra kitap haline getirilerek tarihe kalıcı bir iz bırakıldı.

AKS'de 11-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen sergiyle de birbirinden önemli sanatçıların eserlerinin geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor. 11-29 Ekim 2016 tarihleri arasında , Salı – Pazar günleri açık olacak sergi saat 12.00- 20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak görülebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT