Ali Atmaca - Küçük Devrimler

Ali Atmaca - Küçük Devrimler

Tarihler: 12 Kasım 2020 Perşembe ~ 20 Kasım 2020 Cuma

Yer: Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2020 ~ Kas 20, 2020

Ressam Ali Atmaca’nın, “Küçük Devrimler” sergisi 11 Kasım’da Tarihi Hüsrev Kethuda Hamamı’nda sanatseverlerle buluşuyor. Sanatçının son dönem çalışmalarının da yer aldığı 52 eserden oluşan sergi, 20 Kasım’a kadar 10:00 -19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Ali Atmaca’nın eserleri İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi; Ege Üniversitesi; Antibes, Picasso Müzesi, Nice Modern Sanatlar Müzesi; İtalya, Bologne Çağdaş Sanatlar Müzesi başta olmak üzere birçok dünya müzesinde sergileniyor. Resimleri koleksiyonerler tarafından da büyük ilgi gören sanatçının Türkiye dışında Fransa, Amerika, Kanada, Japonya başta olmak üzere birçok ülkede özel koleksiyonlarda eserleri bulunuyor.

Ali Atmaca’nın çağdaş sanat eserleri, Mimar Sinan’ın eseri olan Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı’nda 11-20 Kasım tarihleri arasında sanatseverler ile buluşuyor. Eser satışları ise www.brieflyart.com sitesi üzerinden online müzayede yöntemi ile yapılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT