Ali Özhan Güneş - Daha Fazla İzle Beni - Çikart Üstünü

Tarihler: 10 Mayıs 2012 Perşembe ~ 16 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: Teşvikiye Sanat Galerisi

Adres: Akkavak Sok. Demet Apt. No: 4A 34365 Nişantaşı-İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 241 65 35

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 10, 2012 ~ Haz 16, 2012

Ali Özhan Güneş Gündem Yaratacak Kişisel Sergisi “Çikart Üstünü”

Dünyada yükselen çağdaş figüratif resmin Türkiye’deki en önemli temsilcisi Teşvikiye Sanat Galerisi, 10 Mayıs – 16 Haziran 2012 tarihleri arasında çağdaş sanatın genç ve sıradışı yeteneklerinden Ali Özhan Güneş’in kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Art Beat Sanat Fuarı’na damgasını vuran ve Teşvikiye Sanat Galerisi’nde yer aldığı grup sergilerinde sanat izleyicilerinden koleksiyonerlere pek çok kişinin ilgi odağı olan Ali Özhan Güneş, “Çıkart Üstünü” adlı ilk kişisel sergisinde ülkemizde yıllardır sürdürülen alışılagelmiş resim anlayışlarını cesur bir yere saptırıyor. Büyük bir desen gücü ve ustalık barındıran bu resimlerde çıplaklık bir tabu değil, renkler ise baştan çıkarıcı.

Güneş’in yapıtları bir taraftan beden, günlük yaşam, tabular, tüketim, apolitiklik gibi konulara temas ederken diğer taraftan da sinamotografik ve fotografik özellikleri ve ışıklı renk etkisiyle figüratif resmin günümüzdeki en cesur ve çarpıcı örnekleri. Türk çağdaş resminin yeni yıldızı olarak kabul edilen Ali Özhan Güneş’in gündem yaratacak, merakla beklenen kişisel sergisi “Çıkart Üstünü”, tüm sanatseverleri 10 Mayıs tarihinde Teşvikiye Sanat Galerisi’ne davet ediyor.

Ali Özhan Güneş Gündem Yaratacak Kişisel Sergisi “Daha Fazla İzle Beni” Dünyada yükselen çağdaş figüratif resmin Türkiye’deki en önemli temsilcisi Teşvikiye Sanat Galerisi, 10 Mayıs – 16 Haziran 2012 tarihleri arasında çağdaş sanatın genç ve sıradışı yeteneklerinden Ali Özhan Güneş’in kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Art Beat Sanat Fuarı’na damgasını vuran ve Teşvikiye Sanat Galerisi’nde yer aldığı grup sergilerinde sanat izleyicilerinden koleksiyonerlere pek çok kişinin ilgi odağı olan Ali Özhan Güneş, “Daha Fazla İzle Beni” adlı ilk kişisel sergisinde ülkemizde yıllardır sürdürülen alışılagelmiş resim anlayışlarını cesur bir yere saptırıyor. Büyük bir desen gücü ve ustalık barındıran bu resimlerde çıplaklık bir tabu değil, renkler ise baştan çıkarıcı. Güneş’in yapıtları bir taraftan beden, günlük yaşam, tabular, tüketim, apolitiklik gibi konulara temas ederken diğer taraftan da sinematografik ve fotografik özellikleri ve ışıklı renk etkisiyle figüratif resmin günümüzdeki en cesur ve çarpıcı örnekleri.

Türk çağdaş resminin yeni yıldızı olarak kabul edilen Ali Özhan Güneş’in gündem yaratacak, merakla beklenen kişisel sergisi “Daha Fazla İzle Beni”, tüm sanatseverleri 10 Mayıs tarihinde Teşvikiye Sanat Galerisi’ne davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

tek kelimeyle süper
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT