All in One’01

All in One’01

Tarihler: 15 Haziran 2019 Cumartesi ~ 15 Temmuz 2019 Pazartesi

Yer: Galeri Bu Pavillion

Adres: Şahkulu Mah., Serdar-ı Ekrem Sok. No:11, Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 9193

Faks: 0212 243 9194

Web: http://www.galeribu.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2019 ~ Tem 15, 2019

Galeri Bu Pavilion, 15.06.2019 - 15.07.2019 tarihleri arasında Art50.net iş birliği ile “All in One’01” sergisine ev sahipliği yapıyor.

Galeri Bu Pavilion ve online çağdaş sanat platformu Art50.net’in farklı disiplinlerden 42 sanatçısını bir araya getiren sergi, güncel sanat pratiklerinin ve anlatım biçimlerinin bir arada olduğu zengin bir dile sahip. Sanat piyasası içinde dolaşımı olan birçok ismin yanı sıra, yeni alternatif isim ve yaklaşımların yer aldığı sergide resim, heykel, fotoğraf, video, yerleştirme, illüstrasyon gibi birçok alandan çalışmalar yer alıyor.

Galeri Bu Pavillion, sanat piyasasından çözüm ortakları, girişimciler ve farklı kurumlarla iş birliği halinde önümüzdeki süreçlerde periyodik olarak devam ettireceği ‘’All in One’’ seçkileri ile yeni bir keşif alanı yaratmayı amaçlıyor. Galata Serdar-ı Ekrem Caddesi’nde bulunan Galeri Bu binasının girişinde Nisan 2019’da bir proje mekanı olarak faaliyete başlayan Galeri Bu Pavilion, sanat alanından alternatif yaklaşımlar, tasarımcılar ve sektörün tüm aktörleri ile etkileşim içinde olup, yeni projeler geliştiren, sürekli güncellenen ve gelişen sektörel dinamiklerin oluşturduğu melez yaklaşımlar üzerinde duruyor.

Çağdaş sanatı yeni kitlelere ulaştırmak ve herkes için sanat dolu bir yaşama aracı olmak amacıyla 5 yıl önce hayata geçen Art50.net, genç ve yükselen sanatçıların ulaşılabilir eserlerine dünya çapında ulaşım ve tanıtım imkanı sağlarken, zamandan ve mekandan bağımsız 7/24 işleyen online bir platform olarak Türkiye sanat piyasası için tamamlayıcı ve destekleyici bir model oluşturuyor.

Bu bağlamda ulaşılabilir sanatın öncüsü Art50.net ve Galeri Bu Pavilion işbirliği ile iki kurumun birlikte oluşturduğu sanatçı seçkisinden oluşan “All in One” sergisi, sanatçıların farklı dönemlerde yaptıkları çalışmalar, deneysel yaklaşımlar ve yeni arayışlarını ortaya koyarken sanat piyasasında son dönemlerde dikkat çeken “ulaşılabilir sanat” olgusunun farklı yaklaşımları üzerinde duruyor.

“All in One’01“ sergisi 15 Haziran - 15 Temmuz 2019 tarihleri arasında Pazar ve Pazartesi günleri hariç her gün 12.00 - 19.00 arası Galeri Bu Pavillion’da ziyarete açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT