Alp Sime’nin ‘Ceratonia’ Sergisi

Alp Sime’nin ‘Ceratonia’ Sergisi

Tarihler: 19 Kasım 2016 Cumartesi ~ 03 Aralık 2016 Cumartesi

Yer: Leica Gallery İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2016 ~ Ara 3, 2016

Doğuş Grubu’nun Leica işbirliği ile hayata geçirdiği fotoğraf tarihinin izlerini taşıyan Leica Yerleşkesi’nde yer alan Leica Gallery İstanbul; Alp Sime’nin “Ceratonia” başlıklı kişisel sergisi ve söyleşisine ev sahipliği yapıyor. Leica için özel olarak üretilen bir seri ve Sime’nin eski dönem yapıtlarını bir araya getiren “Ceratonia” sergisi 19 Kasım’da Alp Sime’nin katılacağı özel bir söyleşi ve sergi turu ile taçlandırılıyor.

Leica Gallery İstanbul’un açılış sergisi olan Alp Sime’nin “Ceratonia” başlıklı kişisel sergisi kapsamında Alp Sime’nin katılımıyla ilk kez düzenlenecek sergi turu ve söyleşisi sanatseverleri bekliyor.

19 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’de gerçekleşecek olan etkinlikte fotoğraf sanatının klasik isimleri arasında gösterilen Sime; duraksamak, dünyayı baştan keşfetmek ve hayatın zaman zaman saçma gelen çeşitliliğine hayretle eşlik etmek gibi fotoğrafın büyük imkânlarını fotoğraf severlere yeniden hatırlatıyor.

Alp Sime’nin “Ceratonia” başlıklı sergisinde Leica için özel olarak üretilen bir seri ile Sime’nin eski dönem yapıtlarından bir seçki bulunuyor. Sime, kişisel ve toplumsal geçmişinden yola çıkarak yakaladığı sahneleri, izleyicinin zihninden önce duygularını harekete geçirmeyi başarıyor. 3 Aralık’a kadar gezilebilecek sergide, sanatçının güçlü estetik dili belgeselle kurgu arasındaki çizgiyi incelten anlatımı ile birleşiyor. “Ceratonia” sergisi için düzenlenecek tur ve söyleşiye katılım ücretsiz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT