Alper Bıçaklıoğlu - Otomorfoz

Tarihler: 22 Mart 2011 Salı ~ 05 Nisan 2011 Salı

Yer: V Sanat

Adres: Büyükçiftlik Sokak. 16 A Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 212 231 58 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2011 ~ Nis 5, 2011

ALPER BIÇAKLIOĞLU "OTOMORFOZ"

V Sanat Galerisi, 22 Mart 2011 Salı Günü Alper BIÇAKLIOĞLU’nun ilk kişisel resim sergisi için kapılarını açıyor. Sergi 22 Mart – 5 Nisan 2011 tarihleri arasında izlenebilir

Alper Bıçaklıoğlu eserlerinde, günümüz modern insanının günlük yaşantısı - geçmiş, yakın, uzak - çağlardaki insanın evrim sürecini, teknolojik gelişmeler sonucu yakın yüzyılda ki insanın akibetini ve aldığı konumu işleyen sanatçı unutulan ve yitirmek üzere olduğumuz hislerimizi ve değerlerimizi sorgulamaktadır. Sanatçı, uzun yıllar klasik, soyut, figüratif, karışık tekniklerle yaptığı heykel ve resmin dışına çıkarak son yıllarda interaktif sanatla uğraşarak kendisine yeni ufuklar ve yeni yaklaşımlar kattı. Günümüz sanatını sorgulayan BIÇAKLIOĞLU, içinde olduğumuz zaman gereği, asit barok olan yeni bir çağda olduğumuzu ve sanatın evrim sürecini kendince sorgulamak ve insanlarla buluşmasını sağlamaktadır.

Alper BIÇAKLIOĞLU kimdir?
1982 yılında SAKARYA’da doğdu. 1992 yılında Yunus TUNCA atölyesinde resim dersleri almaya başladı. Küçük yaşta başladığı atölye hayatını 2010 yılına kadar sürdüren sanatçı, çalışmalarını İZMİR Bostanlı’da A7 art & design adıyla kendi atölyesinde sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT