Alper Bıçaklıoğlu - powoq

Alper Bıçaklıoğlu - powoq

Tarihler: 29 Haziran 2019 Cumartesi ~ 17 Temmuz 2019 Çarşamba

Yer: Pg Art Gallery

Adres: Boğazkesen Cad.No.76/B Tophane Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 80 00

Web: http://www.pgartgallery.com?

E Posta: info@pgartgallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2019 ~ Tem 17, 2019

Pg Art Gallery, 29 Haziran – 17 Temmuz 2019 tarihleri arasında Alper Bıçaklıoğlu’nun izleyiciyi devleştiren minik sokak tasvirlerinin yer aldığı “powoq” adlı kişisel sergisine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyar.

İzmir’de yaşayan ve çalışan sanatçı, üretimlerinde sokak ve sokak sanatı grafiti gibi alt kültürlerden beslenmektedir. Üretimleri maket olarak tanımlanamayacak kadar çizgi dışı olan Bıçaklıoğlu, sadece dışına sanat işlenmiş yapıları küçültmektedir.

“Mağaralarımız yağmalanınca bizi sokaklara attılar fakat duvarlarımıza dokunmadılar. Çünkü duvarsız sokaklar, içlerinde işçi çalıştırmaya uygun değildir. Bizde bazen içindekileri görmemek bazen de mağaralarımızı hatırlamak için duvarları boyamaya devam ettik. Anladılar. Önlem aldılar. Satın aldılar. İçeri aldılar. Alaya aldılar ama baş edemediler. Şimdi içteki dıştayız. Mimesis ile kandırdık onları. Kendi simülasyonumuza çektik. Mum yaktık, elektriğimizi kestik, dev bir hayalet olarak geziyoruz şehrimizi. Parmak uçlarımızla dokunmaya kıyamıyoruz çöp kutularımıza, evlerimize basmamak için adım atmaya çekiniyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT