Anadolu Ajans`ı Ödüllü Fotoğraf Sergisi BİE`de

Tarihler: 11 Kasım 2009 Çarşamba ~ 25 Kasım 2009 Çarşamba 11-25 Kasım 2009

Yer: Bersay İletişim Enstitüsü

Telefon: 0 212 337 5213

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2009 ~ Kas 25, 2009
ANADOLU AJANSI ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF SERGİSİ BİE’DE

Anadolu Ajansı muhabirlerinin farklı yıllarda çeşitli yarışmalarda ödül kazanmış fotoğrafları “Anadolu Ajansı Ödüllü Fotoğraflar Sergisi” 11-25 Kasım 2009 tarihleri arasında Bersay İletişim Enstitüsü`nde fotoğrafseverlerle buluşuyor.

Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından çekilen ödüllü fotoğrafların sergileneceği “Anadolu Ajansı Ödüllü Fotoğraflar Sergisi” 11 Kasım Çarşamba günü Bersay İletişim Enstitüsü’nde açılıyor.
Sergide, Anadolu Ajansı muhabirlerinin 1994-2009 yılları arasında değişik kategorilerde ödül alan 25 fotoğrafı yer alıyor. Muhabirlerin objektiflerinden yansıyan bu kareler ülke gündeminden çeşitli yansımaları ortaya koyduğu kadar düşündürücü bir yolculuğa da çıkarıyor.
Açılışını AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi’nin gerçekleştireceği sergiye iş ve medya dünyasının fotoğrafa ilgi duyan önemli isimlerinin de katılması bekleniyor.
Bersay İletişim Enstitüsü.... İletişimin, disiplinlerarası ve çok yönlü bir uzmanlık alanı olması gerçeğinden hareketle kurulan Bersay İletişim Enstitüsü -BİE; sektöre nitelikli profesyonel yetiştirmesinin yanı sıra kurumların iletişim süreçlerinden sorumlu üst düzey yöneticilerinin de kendilerini değişen dünya ile birlikte yenileyip geliştirebilecekleri bir iletişim merkezi olmayı amaçlıyor. Düzenlediği çeşitli konferans etkinlikleri ve eğitim programlarından elde etti karı, yüksek lisans ve doktora bursu olarak kullanma kararı alan BİE, bu çalışmalarla da iletişim sektörünün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Bilgi için:
Saydam PR – Ayben CUMALI
Tel: 0 212 337 5213
E-posta: ayben.cumali@saydampr.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT