Apocalypse Maske Sergisi

Apocalypse Maske Sergisi

Tarihler: 25 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 15 Haziran 2019 Cumartesi

Yer: 7 Askı Stüdyo

Adres: Şahkulu Mahallesi, Şahkulu Sk. No:12a Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0553 329 94 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2019 ~ Haz 15, 2019

“APOCALYPSE” Mask sergisi 25 Mayıs Cumartesi saat 18:00’da 7 Askı Studyo’da açılıyor.

Polat Canpolat’ın post-apocalyptic estetik üzerine ürettiğin maskelerden oluşan sergi distopik bir dünyanın kapılarını aralıyor. Tanıdık gelen imgeler, izleyiciyi geçmiş ve gelecek hakkında düşünmeye sevk ediyor.

Eserlerinin obje değeri dışında, kullanılabilir olmasını tercih etmesinde, sanatçının sahne tasarımcı olmasının etkisi görülmektedir. Sergiyi gelenler bir izleyiciden çok, serginin bir parçası olarak maskeleri deneyimleyebileceklerdir.

Sergiye ev sahipliği yapan Beyoğlu’ndaki 7 Askı Stüdyo da, özgün atmosferi ile sergiye farklı bir değer katıyor. Sergiyi gezenlerin spontane bir konserle karşılaşmaları şaşırtıcı olmaz.

Profesyonel hayatına 2005’te sahne tasarımcı olarak başlayan Polat Canpolat birçok özel ve kurum tiyatrosunda dekor ve kostüm tasarımcı olarak görev aldı. Eserleri, 5 kişisel olmak üzere onlarca sergide yer aldı. Haliç Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan sanatçı çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir.

Apocalypse sergisi, 7 Askı Studyo’da 25 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT