Are You Alive? / Hayatta Mısın?

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 15 Ocak 2012 Pazar

Yer: Asfalt Art Gallery

Adres: Bahariye Cad. Canan Sok. Azeri Apt. No: 51 Kat:-1 Kadıköy / İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 418 08 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Oca 15, 2012

Asfalt Art Gallery, önemli bir düşünsel potansiyelin olduğuna ve bunu harekete geçirmenin gerekliliğine inandığı Kadıköy’de 8 Aralık 2011 tarihinde saat: 18:00’de “Are You Alive? / Hayatta Mısın?” başlıklı karma sergisiyle kapılarını açıyor.

Asfalt Art Gallery, sanatçının üretim alanının özgür bırakıldığı bir sanat ortamını beslemek ve buradan çıkacak yeni fikirlere, yeni söylemlere alternatif bir ortam olmak, diğer Kadıköy mekanlarıyla da dayanışma içinde, buradaki potansiyeli; düşünen, sorular soran ve didikleyen sanatçılarla beraber dinamik tutmak ve yeni düşünce alanları yaratmak amacıyla yola çıktı.

Sorgulamalar yapan, aynı ya da farklı kaygıları taşıyan insanlarla birlikte ses vermenin hayat belirtisi olduğunu düşündüğü için, sanatçıyı ve izleyiciyi düşünmeye sevk edecek bir soru ortaya atıyor ilk sergisinde. “Are You Alive/ Hayatta Mısın?”.

Çünkü yaşamak; insanın kendi hayatı üzerine karar verebilmesidir. Oysa günümüzde insan, yaşam belirtisi göstermeden, salt otomatik tepkilerle, zombileşerek ve adeta ceset tepkileriyle bir hayat sürüyor.

Ve biz de bu noktada mevcut varoluşsal sorunlarla nereye kadar gidebileceğimizi kurcalamayı, yeni varoluş’u sorgulamayı hedefledik.

Gündelik hayatın gerçeklik dışına çıkması, insanı tanımlayan sıfatların ortadan kalkması karşısında nasıl bir tepki verdiğimizi görmek istedik.

“Are You Alive? / Hayatta Mısın?” sergisi 08 Aralık 2011- 15 Ocak 2012 tarihleri arasında, Pazar - Pazartesi günleri hariç her gün saat: 11.00-19.00 arası ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT