Artin Demirci Resmi Sergisi

Tarihler: 09 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 31 Mayıs 2009 Pazar

Yer: Kuzguncuk Harmony Sanat Galerisi

Adres: İcadiye Cad. No: 42-A Kuzguncuk-Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 553 21 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2009 ~ May 31, 2009
Artin Demirci Resmi Sergisi 9 – 31 Mayıs tarihleri arasında Kuzguncuk Harmony Sanat Galerisi’nde!

1986’da Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Neşet Günal - Neşe Erdok Atölyesi’nden mezun olan Artin Demirci, 28. kişisel sergisini 9-31 Mayıs tarihleri arasında Kuzguncuk’taki Harmony Sanat Galerisi’nde açıyor.

9 Mayıs’ta açılacak sergide, sanatçının doğduğu Antakya’nın Samandağ İlçesi’ndeki Vakıflı Köyü’ne yaptığı yolculuklardan edindiği izlenimleri öne çıkıyor. Toros Dağları, mandalina bahçeleri, çam ve zeytin ormanları ve Akdeniz’in sarı-turuncu egemenliğindeki ışıkları tuvallerde yerini buluyor.

Yaşama sevinciyle yüklü doğa yansımalarının yanı sıra, sergide yer alan nü çalışmalarında ise gün ve gece renkleri egemen. Ressam adeta, doğanın ve insanın çıplaklığını aynı sergide buluşturarak hayatın farklı yanlarının bütünlüğünü vurguluyor. Canlı gün ışıkları ile solgun oda ışıkları hem hayatın karşıtlığını, hem de bir arada oluşunu duyumsatıyor.

Artin Demirci’nin yaşam vurgusuyla dikkat çeken resimleri 31 Mayıs’a kadar izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT