Asamble

Asamble

Tarihler: 06 Kasım 2019 Çarşamba ~ 16 Kasım 2019 Cumartesi

Yer: Bilsart

Adres: Evliya Çelebi Mahallesi, Kıblelizade Sk. No:5/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 245 90 30

Web: http://www.bilsart.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2019 ~ Kas 16, 2019

Bilsart, 06 Kasım - 16 Kasım tarihleri arasında Olgu Ülkenciler’in “Asamble” isimli solo sergisine ev sahipliği yapıyor.

NATO asamblesi... Teşekkürler konuşması, önce askerlere, sonra sınırlara sonra o sınırları yaratanlara teşekkürler. Yapılan fedakârlıklara teşekkürler... Karada Afganistan’dan Kosova’ya, denizde Kuzey Atlantik’ten Akdeniz’e... Havada da Baltık’tan Türkiye’ye...

Tüm bu konuşmalar yapılırken binlerce insanın hayatını kaybettiği sularda NATO gemileri yüzmekteydi. Tüm bu konuşmalar yapılırken Afganistan’dan Pakistan’a, Irak’tan Libya’ya birileri kendi demokrasilerini, kendi özgürlük anlayışlarını, kendilerinden olmayan halklara dayatmakta, o halkların topraklarına pervasızca saldırmaktaydılar.

Bu videoda iki katmanlı bir görüntü izlemektesiniz. Biri tüm bu pervasız ve akıl almaz zulmün yaratıcıları, digeri ise bu zulme maruz kaldıkları için yurtlarından ayrılmak zorunda kalan halklar.

Tam da bu iki katmanlı hali kırmamız gerekiyor. Saygı duruşu yapan katillerin sessizliğinde Pakistanlı bir babanın kızıyla 4000 km uzaktan yaptığı konuşmanın sesini duyuyoruz. Bu ses aynı zamanda, ülkeleri yakılıp yıkılan, talan edilen ve sadece insanca bir yaşam umuduyla yola çıkıp Akdeniz’in, Ege’nin karanlık sularında boğulan binlerce insanın ve hepimizin sessizliğidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT