Aslı Aybars ve Murat Esibatır - Yuva Beklerken

Aslı Aybars ve Murat Esibatır - Yuva Beklerken

Tarihler: 09 Ocak 2018 Salı ~ 09 Ocak 2018 Salı

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy - Istanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 (216) 339 39 29

Faks: 0 (216) 339 39 20

Web: http://www.tepenautilus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2018 ~ Oca 9, 2018

Tepe Nautilus Aslı Aybars ve Murat Esibatır’ın “Yuva Beklerken” adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Hayvanların üzerinde sahipleri tarafından terkedilmenin yarattığı etki ve onların ümitlerini kaybetmeden yeni yuva bekleme temaları üzerine kurgulanan sergi, 9 – 18 Ocak tarihleri arasında hayvan severler ile buluşacak.

İstanbul’un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus, sokak hayvanları için Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği ile işbirliğinde çok özel bir sergiye ev sahipliği yapacak. Kendini sahipsiz hayvanların yaşam koşullarına katkıda bulunmaya adayan akademisyen Aslı Aybars ve fotoğraf sanatçısı Murat Esibatır’ın, Büyükada ve Heybeliada’da terkedilmiş 6 köşkte çektiği kedi ve köpek fotoğraflarının yer aldığı sergi, Tepe Nautilus AVM sergi alanında hayvan severler ile buluşacak.

“Yuva Beklerken” fotoğraf sergisi, hayvan sahibi olmak isteyenleri satın almak yerine, hayvan bakım merkezlerinden sahiplenerek, terkedilmiş hayvanlara ikinci bir şans verilmesini amaçlıyor. Bu konuda farkındalık oluşturmak ve sahiplendirmeyi özendirmek için hazırlanan sergi, 9 – 18 Ocak tarihleri arasında Tepe Nautilus ziyaretçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT