Atıkların Sanatla Buluşması

Tarihler: 17 Kasım 2011 Perşembe ~ 09 Aralık 2011 Cuma

Yer: Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu

Adres: Nispetiye Mah. Aytar Cad. Bas¸lık Sok. No:1 Levent İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 351 93 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2011 ~ Ara 9, 2011

Sanata olan ilgisini geri dönüşüm fikri ile birleştiren Suat Güzel, 'Atıkların Sanatla Buluşması' adlı kişisel sergisiyle Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu'nda sanatseverlerle buluşuyor. Gayrettepe Rotary Kulübü ve Beşiktaş Belediyesi'nin organize ettiği serginin açılışı, 17 Kasım 2011 Perşembe günü saat 19:00'da özel bir açılış kokteyli ile gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 5 yıl önce doğadaki atıkların toplanıp yeniden kullanılması fikri ile yola çıkan Suat Güzel, çevresinden ve doğadan topladığı 3000'den fazla PET şişe ve cam atıkla aydınlatmadan, masa süslerine, takıdan şaraplığa kadar çok çeşitli dekoratif objeler tasarlıyor. Atıkları keserek ve ısıl işlemlerle şekillendirip yapıştırarak tasarladığı objenin formuna ulaşan sanatçı, ele aldığı atık malzemenin her bir parçasını değerlendiriyor. Kimi zaman bir pet şişenin dip kısımları 2-3 saatlik bir çalışma ile çeşitli formlarda buzdolabı magnetine dönüşürken, kimi zaman elde kalan kırıntılar 15 günlük titiz bir çalışma ile tek tek ağaç üzerine yapıştırılarak eşsiz bir dekoratif obje elde ediliyor.

Bu projesiyle çevre duyarlılığına dikkat çeken Suat Güzel'in çalışmaları 17 Kasım – 9 Aralık 2011 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu'nda görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT