Ay Tuıtan Adam / Gökhan Balkan

Tarihler: 04 Ekim 2008 Cumartesi ~ 17 Ekim 2008 Cuma

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Altıpatlar Sok. No 26 Çukurcuma Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 212 2519163

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2008 ~ Eki 17, 2008
Sanatçı Gökhan Balkan “4 Ekim - 17 Ekim 2008” tarihleri arasında “AY TUTAN ADAM” adlı sergisiyle Galeri Artist Çukurcuma’da sanatseverlerle buluşuyor.
GÖKHAN BALKAN
1974 İstanbul doğumlu ressam, Fındıkzade deki Rıza karimi atölyesinde genç yasta resim yapmaya başladı. 1992- 1993 yıllarında, Bursa devlet güzel sanatlar akademisinde, Emin İlter atölyesinde Karakalem desen dersleri aldı. Tekrar İstanbul`a döndüğünde, Ebülfez Ferecoğlu ile birlikte suluboya tekniğini öğrendi. Halen İstanbul da Cihangir `de atölyesinde resim çalışmalarına devam etmektedir

“Ay Tutan Adam” adını verdiği son çalışmaları için “Resimlerimi konstruktif abstre veya soyut duvar heykelleri olarak özetleyebilirim, konstruktif çağdaş resimlerde malzeme seçimi bence çok önemli, herhangi bir malzemeyi kullanmak yeterli olmamalı, seçtiğiniz malzeme hem hikayeyi anlatmaya yardımcı olmalı hemde kendi başına bir hikayesi olmalı. Malzeme kullanmak ise bana farklı kapılar açıyor,resmimi daha etkileyici ve çarpıcı yapıyor,hikayemi anlatmama ve anlattığım hikayeye herkesin ilgi göstermesine yardımcı oluyor. Demir talaşı ise özel bir malzeme, torna atölyelerinde kendim topluyorum ve her bir demir talaşı kesinlikle bir diğerinden farklı, endüstriyel makineler yapılırken oluşuyor fakat kendisi bir endüstriyel bir ürün değil. Farklı renklerde ve formlarda oluyor kıvrımları estetik olarakta çok ilgi çekici ama benim için en önemlisi bir demir talaşının oluşması için demir kesmek veya delmek gerekli buda çok zor bir iş, ayrıca demir talaşının bir atık malzeme oluşu da ilgi çekici, ne kadar güzel olabilen malzemeleri attığımızı ve tükettiğimizi insanlara göstermek hoşuma gidiyor.” diyor Gökhan Balkan.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT