Aykut Bozan - Affedilmeyenler Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 03 Aralık 2013 Salı ~ 28 Aralık 2013 Cumartesi

Yer: Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad. No:437, Beyoğlu Merkez Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 26 10

Web: http://http://www.beyoglusanatgalerisi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2013 ~ Ara 28, 2013

Ünlüleri evsiz bırakan ‘’ Affedilmeyenler ‘’ başlıklı fotoğraf sergisi, 03 - 28 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde!

Dünyaca ünlü markaları objektifine yansıtan Aykut Bozan sokak ve insan temalı fotoğraf çalışmalarını ilk kişisel sergisinde sanatseverlerle buluşturuyor. Sanatçı İstanbul’un sokaklarında yaşayan evsiz insanlara karşı salt acıma duygusunu ön plana çıkarmak yerine hayatın rutini içinde sıradanlaşarak yok olan veya giderek eksilen duyguları kareleriyle anlatmaya çalışıyor.

Genç televizyoncu ve reklam oyuncusu Anıl Kurtuldu’nun proje koordinatörlüğünü üstlendiği sergide Koray Bozan asistan, Seyhan Adıgüzel ise makyöz olarak görev almakta.

Sergiye tiyatro ve televizyon dünyasının önemli isimleri destek veriyor.Aralarında; Nefise Karatay, Engin Hepileri, Ragıp Savaş, Nurseli İdiz, Hakan Yılmaz, Cengiz Bozkurt, Musa Uzunlar, Haldun Boysan, Aslıhan Gürbüz, Begüm Birgören, Barış Atay, Murat Serezli, Timur Acar, Kerem Kupacı, Barış Çelikol, Çisil Oral ve Doğukan Manço’nun bulunduğu isimler sokak ve insan temalı ‘’ Affedilmeyenler ‘’ adlı sergi projesi kapsamında bir günlerini sokakta geçiriyor.

Parktürk, Ekmen Elektronik, Cityshop ve Elsan Bilgisayar’ın desteğiyle gerçekleşen ‘’ Affedilmeyenler ‘’ sergisi 03 - 28 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galeri’sinde görülebilinir.

Aykut Bozan
05 mayıs 1985 yılında İstanbul’da doğan Aykut Bozan İnternational University of Struga’da dedektiflik ve kriminoloji eğitim görüyor.Bozan, fotoğrafçılığa çok küçük yaşta babasının fotoğraf makinesini bozarak başladı.Hobi olarak tutkuyla devam ettirdiği fotoğrafçılığı zamanla meslek haline getirerek profesyonel çalışmalara imza attı. Fotoğrafçılıktaki profesyonel meslek yaşamını reklam stüdyolarında geçiren sanatçı, çeşitli dünya markalarının fotoğraflarını objektifine yansıttı ve Türkiye’deki birçok üniversitede fotoğrafçılık üzerine seminerlere imza attı. Aykut Bozan’ın sosyal bir yaraya parmak basmak amacıyla hayata geçirdiği ilk kişisel sergisi “Affedilmeyenler” birçok ünlü ismin desteğiyle 3 Aralık’tan itibaren Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde görülebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT