Ayla Akyol - İlkbahar Çiçekleri

Tarihler: 20 Temmuz 2013 Cumartesi ~ 26 Eylül 2013 Perşembe

Yer: Adalar Kültür Derneği

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2013 ~ Eyl 26, 2013

Ressam Ayla Akyol, 20 – 26 Temmuz 2013 tarihleri arasında “İlkbahar Çiçekleri” adlı resimlerinin yer aldığı eserlerini Adalar Kültür Derneği Galerisinde sergiliyor.

Ayla Akyol'un İlkbahar Çiçekleri Üzerine...

Alı, moru, kırmızısı, sarısıyla her yere renk katar ilkbahar çiçekleri... Her zaman genç kalmayı arzulayan insanoğluna gönderme yapan bu çiçekler harekete geçme zamanının geldiğini müjdeliyor. Yoğun geçen hayatların ardından yeniden canlanmak, hayata tutunmak, var olduğunu göstermek istercesine coşar ilkbahar çiçekleri renk renk açarak...

Ressam Ayla Akyol'da bu sergisinde baharı kutlayarak üretkenliğini gözler önüne seriyor. Doğaya olan tutkusu yaptığı çalışmalarda her zaman görülür ve doğadan aldığı enerji ile çalışmalarına devam eder. Kullandığı renkler ve fırça darbeleri hayata bakışını simgeler gibidir, canlı ve bir o kadar sakin. Kim istemez ki duvarında hiç solmayan bir çiçek... Hele ilkbahar çiçeklerini... Her zaman neşe her zaman enerji veren tabloları... Her yerin canlı ve neşeli olmasını isteyen ressam Ayla Akyol içindeki coşkusunu bu tablolarla dile getiriyor.

Soğuk ve sıcak renkleri aynı çerçeve içerisinde dengeli bir biçimde kullanıyor ressam Ayla Akyol. Güzelliği, zarafeti, inceliği, dostluğu, sevgiyi, arkadaşlığı hayata tutunmayı her zaman genç kalmayı hatırlatıyor izleyicilere ilkbahar çiçekleriyle...

Goya, Zonara, İbrahim Safi ve Sami Yetik gibi tarihe iz bırakmış sanatçıların etkisinde kalmış, her zaman yeniliğe açık, estetiğe ve mükemmele ulaşmaya çalışan sanatçı Ayla Akyol, ilkbahar çiçeklerinin enerjisini kendi renk paletinden tuvallerine aktarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT